ЕВРОЛИЗИНГ-МО ЕООД

Рег. номер
BGR00013
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Димитър Петков № 69, ет.1, офис 2, София, 1309
Телефон:
02 971 20 87, 0889 219 339

Регистрирана под номер BGR00013, Евролизинг - МО ЕООД е компания, която се е специализирала в лизингови продажби на стоки от магазините на Техномаркет в страната. Тя е изключително добре позната и позволява на широката аудитория да закупува техника при изключително облекчени условия. Макар че е базирана в София, реално, от нейните услуги се възползват хора от всички краища на България.

Какво предлага

Евролизинг - МО ЕООД предлага възможност за сключване на лизингово споразумение, което дава възможност да се закупуват стоки от Техномаркет на стойност от 250 до 3000 лева. Погасителният план може да бъде за 6, 12, 18 или 24 месеца, което предлага на потребителя сам да избере най-удобния и удачен за него вариант.

Какви са условията

Важно условие е да имате сключен постоянен трудов договор, който да позволи на компанията да удържа всеки месец договорената между вас и дружеството погасителна вноска. Удобството в този случай е, че парите няма нужда да се плащат от вас, като това ще става автоматично при получаване на заплата.

Кои са нейни клиенти

Клиенти на компанията са основно физически лица, които искат да закупят от веригата Техномаркет широка гама от продукти на изплащане. Лизинговата компания съответно позволява това да се прави по строго определени правила и по стриктна система от вноски, която посредством съвсем незначителен лихвен процент и минимално оскъпяване дава възможност на хората да закупят желаната от тях техника.

Защо да изберем тази компания

Тази компания е най-удачният начин за закупуване от прочутата търговска верига на уреди за ползване у дома. Тя дава възможност да закупите продукти, които реално не бихте могли да си позволите при други обстоятелства. По този начин се позволява да се избира онова, което е най-подходящо за вашето домакинство, а не само продуктите, които бихте могли да си позволите на момента.

Как да се свържем

Ако искате да се свържете на място със служители от централата на Евролизинг-МО ЕООД, можете да направите това в град София. Компанията се намира на ул. “Димитър Петков” № 69. Разположена е на етаж 1 и се помещава в офис 2. Пощенският код е 1309. Можете да се свържете с експерти от компанията и по телефона, където бихте могли да зададете въпросите, които ви интересуват. Номерът, на който можете да се обадите е 02 971 20 87, както и 0889 219 339. Иначе, офиси на компанията има и можете да посетите в почти всички по-големи градове на страната. Евролизинг - МО ЕООД можете да откриете в градовете Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Карлово, Враца и Плевен.

Мнения от клиенти на ЕВРОЛИЗИНГ-МО ЕООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews