ЕВРОЛИЙЗ АУТО

Рег. номер
BGR00150
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Христофор Колумб 43, София, 1592
Телефон:
0700 16 555

Eurolease Auto (Евролийз Ауто) е част от Еврохолд България. Това е авторитетна небанкова лизингова компания, която оперира на територията на страната под регистрационен номер BGR00150. Компанията стриктно спазва всички правила и разпоредби, което я е превърнало в желан и надежден партньор.

Eurolease Auto е член на Българската асоциация за лизинг, едно от основните мисии на която е да насърчава лоялната конкуренция и практики на лизинговия пазар в страната.

Какво предлага

Eurolease Auto (Евролийз Ауто) предлага на своите клиенти финансов лизинг за закупуване както на съвсем нови, така и на употребявани леки автомобили и специализирани транспортни средства, в това число лекотоварни автомобили, камиони и автобуси.

Компанията работи с различни марки, като изборът какъв ще е вашият автомобил зависи единствено от вашите предпочитания. Компанията по никакъв начин не ви задължава той да бъде от определена марка.

Кои са нейни клиенти

Клиенти на компанията са както физически, така и юридически лица, които желаят да закупят моторно транспортно средство, но към момента не разполагат с такава възможност да го направят под формата на една вноска. Евролийз Ауто позволява това да стане под формата на малки вноски за един доста продължителен период от време.

Какви са условията

Условията са изключително елементарни и на практика се изчерпват с това, че трябва да бъдете в състояние сами да погасявате вноските си от своята работна заплата. За целта вашето трудово възнаграждения трябва да съответства с цената на автомобила, който желаете да закупите и освен това трябва да сте назначени на постоянен трудов договор, а не в сферата на временната заетост.

Защо да изберем тази компания

Евролийз Ауто има изключително много предимства. Компанията е доста тясно специализирана в сегмента на автомобилното лизинговане, което обяснява големия брой експерти, които работят във фирмата.

Тъй като те са изключително добре запознати с пазара на автомобили, това предлага възможността да се възползвате от изключително опростена процедура за кандидатстване и одобрение. Това става в рамките на един ден, което позволява да се спести ценно време, което иначе бихте пропилели в очакване на отговор. В този случай, това ще ви позволи да научите ясно с да или не дали можете да разчитате на тази финансова подкрепа.

Как да се свържем

С централата на компанията можете да се свържете по два начина. Единият е като посетите нейния офис лично на бул. Христофор Колумб, номер 43 в град София. В случай, че желаете да изпратите писмо, пощенският код е 1592. Другият начин е като се обадите по телефона. Със служители на компанията можете да се свържете на номер 0700 16 555.

Мнения от клиенти на ЕВРОЛИЙЗ АУТО

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews