ЕУРАТЕК ФИНАНС

Рег. номер
BGR00147
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
Зона Б-5, бл. 6, вх.Б, ет.7, ап.121, София,, 1303
Телефон:
02 813 700

Еуратек Финанс е небанкова лизингова компания, която предлага на своите клиенти възможността да придобият на изплащане широка гама модели леки автомобили. Компанията се развива в този доста конкурентен сегмент, като е специално насочена към моделите на Шкода.

Фирмата предлага опростената процедура за кандидатстване и одобрение, което ви позволява да спестите време и стрес от иначе тромавата процедура по кандидатстване. Можете да станете горд собственик на автомобил от известната марка, дори и ако към момента нямате възможността да си го позволите.

Какво предлага

Предлага възможност да закупите на изплащане автомобил на Шкода, като при това имате възможност да настроите по удобен за вас начин погасителните вноски, така че техния размер и продължителност на изплащане във времето да отговарят възможно най-добре на вашите възможности и потребности.

Кои са нейни клиенти

Клиенти на компанията са физически и юридически лица, които се нуждаят от личен или служебен автомобил, но нямат възможност или не желаят да изплащат цялата сума наведнъж. Именно тук се намества Еуратек Финанс, която дава възможност за постигане на гъвкав погасителен план, който с незначително оскъпяване позволява да закупите на изплащане желаното от вас превозно средство още сега, но без да харчите твърде много.

Какви са условията

Условията не са много, а одобрение се постига лесно. Достатъчно е просто да сте в състояние да докажете редовен доход от постоянна работа, който да може да обезпечи изтеглената от вас сума. Другото условие е автомобилът да е с марка “Шкода”, тъй като финансовата компания работи изключително с тях.

Защо да изберем тази компания

Ако сте замислили да закупите автомобил на лизинг и ако искате той да е от тази марка, тогава Еуратек Финанс е най-доброто решение за вас. Условията са отлични, сроковете ще удовлетворят дори и най-капризния клиент, обслужването е на много високо ниво, а лихвите са повече от добри. При всички положения, с тази фирма няма да съжалявате от направения избор.

Как да се свържем

Централният офис на Еуратек Финанс можете да намерите в град София. Той е базиран на адрес зона Б - 5, бл. 6, вх. Б, ет. 7, ап.121. Пощенският код е 1303. Тук можете да научите подробна информация за всички налични възможни оферти на компанията, както и да се запознаете подробно с условията за финансиране.

Телефонът за контакти е 02 813 700. Там ще можете да разговаряте лично с експерти на компанията, преди да решите каква да е следващата ви постъпка и дали отговаряте на критериите за кандидатстване.

Мнения от клиенти на ЕУРАТЕК ФИНАНС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews