ЕОС МАТРИКС

Рег. номер
BGR00328
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Рачо Петков Казанджията, 6, София, 1766
Телефон:
02 976 08 00

Регистрирана под номер BGR00328, ЕОС Матрикс е компания, която оперира в сферата на финансите. Фирмата е популярна, но нейната слава не достига масово до всеки гражданин. Причината е малко по-специализираното поле на действие, на което тя се реализира.

С какво се занимава и какво предлага

ЕОС Матрикс е специализирана в изкупуването и събирането на вземания. Днес това е една от най-сериозните и големи компания, която оперира в тази сфера на територията на страната.

Макар че дейността на компанията изглежда много еднотипна, реално погледнато тя реализира своята дейност в доста широк кръг от услуги. Тя се ангажира в целия процес, от изкупуването на различни по размер задължения, та чак до тяхното последващо събиране.

Кои са клиенти на ЕОС Матрикс

Клиенти на компанията са основно юридически лица, към които граждани или фирми имат някакви задължения. Компанията може да се ангажира със събирането на тези дължими суми, за което тя спазва строго определена политика. Целта е в края на процедурата всички страни да са доволни, че са се разплатили или че са получили своите пари обратно.

Защо да изберем ЕОС Матрикс

Достатъчно е да прочетете малко повече за този тип фирми и ще разберете сами защо да изберете именно тази компания за да извърши услугата по събиране на задължения към вас.

При този тип дружества е от изключително значение да се работи внимателно, защото все пак целта е да получите парите си, но и тези, които имат задължения към вас също да са доволни от крайния резултат.

Прилага се политика на изключително уважение и избор на стратегия за изплащане, която да удовлетворява всички страни, като в същото време е изключително ефективна.

Идеята е да не се допуска да остават неизплатени суми, но и да не се подлага на излишен стрес задлъжнелият, който в повечето случаи вероятно вече си има своите грижи, които не са му позволили да погасява дължимото.

Къде да ги откриете

Компанията е базирана в град София. Офисът можете да откриете на адрес ул. “Рачо Петков Казанджията”, номер 6. Пощенският код е 1766. Тук на място можете да зададете всички въпроси, които ви вълнува, да се поинтересувате как бихте могли да се възползвате от техните услуги, както и това как да се справите с възникнали към компанията задължения.

Това бихте могли да направите и по телефона. Достатъчно е само да се обадите на номер 02 976 08 00 и да попитате всичко, което искате да знаете. Ще ви отговорят едни от най-добрите експерти в сферата на финансите.

Мнения от клиенти на ЕОС МАТРИКС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews