ЕЛАНА АГРОКРЕДИТ

Рег. номер
BGR00299
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Лъчезар Станчев 5, Софарма Бизнес Тауърс, кула Б, ет.12, София, 1756
Телефон:
02 81 000 92

Елана Агрокредит е небанкова финансова институция. Тя е регистрирана и оперира на територията на страната под номер BGR00299, спазвайки стриктно всички правила и разпоредби на територията на Република България.

Компанията се е специализирала в сферата на лизинга, като това е един доста атрактивен начин за покупка на движима или недвижима собственост, когато тя има по-висока стойност и е по-трудна за закупуване.

Какво предлага

Елана Агрокредит предлага кредитиране и лизингово финансиране с цел закупуване на земеделска земя, която заема челно място сред възможностите за инвестиция. При финансирането с тази цел характерни черти са добрите условия, при които се отпускат заемите, тъй като закупуването на земеделска земя се счита за  една от най-малко рисковите покупки.

Тъй като е изключително тясно специализирана в тази сфера, компанията съответно предлага и условия, които са доста по-добри от тези на много от наличните банки. Причината е доброто познаване на сектора и неговите специфики, особености и нужди.

Това дава на компанията по-добър поглед и възможност за по-ясна преценка на ситуацията. От тук произлизат и съответно по-ниските рискове за кредиторите, последвани от по-добрите условия, които бизнесът получава.

Какви са условията

Сроковете и вноските за погасяване няма как да бъдат обобщени тук, тъй като при всеки отделен заем условията могат да варират в широки граници. Могат да бъдат различни сумите, сроковете, както и целта, с която се теглят средствата от дружеството.

За да знаете със сигурност какво какви ще са изискванията и на какви условия ще трябва да погасявате сумата, най-първоначално ще трябва да определите параметрите на избрания от вас продукт.

Кои са клиентите

Клиентите на Елана Агрокредит са различни физически и юридически лица, които най-често са свързани по един или друг начин със селскостопанския сектор. Обикновено, физическите и юридическите лица имат различни права и отговорности, поради което могат да получат различни по размер и разнообразни в погасително отношение планове. По тази причина, от услугите на компанията се възползват и широк спектър от потребители, но не винаги при еднакви и равни условия.

Къде да открием фирмата

Седалището на Елана Агрокредит е базирано в град София. Адресът на фирмата е улица “Лъчезар Станчев”, номер 5. Офисът се намира в сградата на Софарма Бизнес Тауърс. Ще го откриете на 12-ти етаж в кула Б.

Ако желаете да се свържете с фирмата по телефона, можете да направите това на номер 02 81 000 92. Там можете да получите информация за всичко, което ви интересува от опитните финансови експерти, работещи в компанията.

Мнения от клиенти на ЕЛАНА АГРОКРЕДИТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews