ИЗИ ФИНАНС

Рег. номер
BGR00211
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Балша 17, офис 1,, София, 1408
Телефон:
0700 100 76; 0896 86 57 96
Работно време :
09:00 - 18:00

Изи Финанс е небанкова финансова компания, която е специализирана в отпускането на бързи потребителски кредити. Фирмата е базирана в София, но всъщност тя реално оперира на територията на цялата страна. Бързо развиваща се и заемаща все по-голям дял на кредитните пазари, тя става все по-популярна за все по-голям кръг от потребители.

Регистрация

Компанията е регистрирана под номер BGR00211. Тя работи изцяло в съответствие с правилата и законите, които важат на територията на Република България. Изключително стриктно се следи за спазването на закона, което дава голяма сигурност на потребителите, но благоприятства и бизнес средата.

Какво предлага фирмата

Компанията предлага бързи заеми, които се отпускат значително по-бързо и лесно в сравнение с банковите кредити. Обикновено се получава одобрение в рамките на няколко минути, след което служител от компанията трябва да се свърже с вас по телефона за да се доуточнят детайлите.

Тук става дума за така нареченото “микрофинансиране”, при което се предлагат суми в по-малки размери. В случая, Изи Финанс отпуска заеми в размери между 200 и 2200 лева.

Сроковете за погасяване са кратки, като до няколко седмици заемът трябва да се изплати напълно. Как точно става това, ще ви обяснят служители на компанията след като се свържете с тях.

Кои са клиентите на Изи Финанс

Клиенти на Изи Финанс стават хора от всички възрасти, от най-различни професии и намиращи се в най-различни части от страната. Това са хора над 18 години, които имат редовна работа на постоянен трудов договор и съответно, имат зад гърба си известна сигурност.

Защо да изберем Изи Финанс

Защото компанията е наистина изключително популярно име от сектора на бързото кредитиране. Набляга се на това че подобни добре известни финансови дружества се стремят да повдигнат още повече своята репутация, изграждайки си стъпка по-стъпка имидж, който след това сам да ги рекламира и да привлича клиентите. В този случай цената, която се плаща е безупречното отношение към клиентите.

Къде да открием фирмата

Изи Финанс е базирана в град София. Седалището на компанията ще откриете на адрес улица “Балша”, номер 17. Макар и намираща се в столицата, компанията обслужва огромен брой потребители на територията на цялата страна.

Ако желаете да се свържете със служители от Изи Финанс, можете да го сторите не само по-телефона, но също така и на номер 0700 100 76 или 0896 86 57 96. Лично в офиса или с обаждане в седалището, може да се получи информацията, която ви е необходима за да прецените дали желаете да изтеглите кредит или не. Работното време е от 9 до 18 часа.

Мнения от клиенти на ИЗИ ФИНАНС ЕООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews