Easy Credit Отзиви

Рег. номер
BGR00009
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(3 reviews)
Адрес:
ж.к. Люлин, бул. Джавахарлал Неру № 28, офис 40-46, София, 1324
Телефон:
0700 18 100

Да бъдем потребители в този свят е едно от основните неща, които движат живота, икономиката и обществата. Това е един сложен процес, съставен от комплексни финансови механизми, които понякога трябва да познаваме добре, за да изградим свой бизнес или просто да успяваме да боравим с личните си пари.

В процеса на развитието на всички тези дейности изпъкват дадени компании, които успяват да изградят положителни мнения за себе си и да генерират отзиви, които са правопропорционални на успешната им работа в сферата на финансите.

Всички аспекти на икономическия свят са тясно свързани и засегнати в работата на тези компании, сред които е и „Изи Асет Мениджмънт“ АД. По-известно като „Изи Кредит“ (Easy Credit), това дружество представлява няколко основни неща, сред които най-вече успешна компания, която е дала години от опита и усърдието си в посока на развитие на бизнеса и личните икономически дейности на частни и юридически лица.

За компанията Easy Credit

Основана през 2005г тя изминава дълъг път в изграждането на уважавано име и успехи в партньорството си с редица частни акционери и лица, имащи конкретна нужда от финансови средства за разнообразни професионални цели. От тогава до този момент Изи Кредит се превръща в лидер на пазара, успяващ да се справи с конкуренцията и да остане на върха в бизнеса с подобни услуги.

Лидерството в България ѝ печели много успешни съдружия и я поставя сред най-добрите в осигуряването на небанкови кредити за потребители. В средата на 2015г дружеството взема решение за учредяването на Мениджмънт Файненшъл Груп (МФГ), като целта е да бъдат обхванати в структурата ѝ водещи компании, работещи успешно в областта на небанковите финансови услуги.

По този начин МФГ се превръща в една амбициозна компания, която цели да се утвърди, като един от най-бързо и добре развиващите се доставчици на финансови услуги в района на Централна и Източна Европа. Всичко това разбира се, благодарение на опита, плановете и бизнес моделите на компаниите, сред които такива с 10-годишна история и функциониране в областта и с над 6000 служители и сътрудници, разположени в 270 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша, Чехия и Македония.

Как печели положителното мнение на обществото и високите отзиви

Разбира се с лоялност и ефективност при всички бизнес комуникации и взаимодействия със своите партньори и клиенти през последните години на развитие и подобряване на работата. Към настоящия момент плановете на компанията са свързани с придобиване от страна на МФГ на компании в сферата на микрокредитирането, като процесът в тази насока вече тече.

Благодарение на дългогодишните усилия и опит в практическата сфера на финансирането Изи Кредит успя да спечели признанието „Компания на годината 2015“ в категорията „Финансов сектор“ на ежегодните награди Business Lady. Заедно с тези високи отзиви и положителни мнения, тя заслужи и престижното отличие „Устойчиво развитие, отговорно кредитиране и етичност в небанковата сфера“.

След  подобни успехи, Изи Кредит следва своя път единствено нагоре в развитието си. Заедно с това не остава на заден план и разбирането, че всичко това е благодарение и на клиентите и партньорите, които подкрепят компанията в начинанията си и по този начин остават на своите собствени върхове, в сферите на бизнеса си.

Мнения от клиенти на Easy Credit

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 3 reviews
by Darina on Easy Credit

Polzvala sym uslugite mnogokratno i vypreki tova prodyljavat da mi pravqt nenujni proverki na danni, koeto e aguba na vreme i me provokira da se nasocha kym druga firma.

by Nikolay Dishev on Easy Credit
Внимавайте

Взимаш 500 и след 6 месеца трябва да върнеш 2000. Това са им ниските лихви :)

by Todor Stoqnov on Easy Credit
Високи лихви

Кредити с високи лихви.