ИЗИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ

Рег. номер
BGR00009
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Джавахарлал Неру № 28, офис 40-46, Люлин, София, 1324
Телефон:
0700 18 100

Изи Асет Мениджмънт АД е част от международна небанкова организация. Тя е регистрирана под номер BGR00009 и оперира на пазара в България в пълно съответствие с правилата и законите на страната.

Централният офис е базиран в град София. Адресът, на който можете да го откриете е жилищен квартал Люлин, бул. “Джавахарлал Неру”, № 28, офис 40 - 46. Пощенският код е 1324. Със служители на компанията можете да се свържете и на номер 0700 18 100, където водещи финансови експерти ще отговорят на всички ваши питания.

Какво предлага на потребителите

Изи Асет Мениджмънт предлага на потребителите бързи кредити в големи размери с цел реализиране на по-големи проекти. Това са небанкови заеми, които се отпускат изключително бързо и при по-опростена процедура за одобрение, в сравнение с банковите институции.

Сумите по кредитите варират в много широки граници между 1250 и 90 000 лв. Тук трябва да се отбележи, че при Изи Асет Мениджмънт сумите са по-големи, отколкото са те в която и да било друга компания от сферата.

Кои са клиентите

Клиентите на компанията са както физически, така и юридически лица, които се нуждаят от по-големи заеми за по-дълъг период от време. Същевременно, те не желаят или не могат да получат заем от банкова институция. В този случай, компанията се явява най-близка до техните очаквания и изисквания.

Какви са условията

Имайки предвид това, че компанията работи с отпускане на заеми в по-голям размер, все пак трябва да се покрият определени критерии. Кандидатстващият трябва да може да докаже, че ще покрие своите задължения. Това става като се докаже доход, който да може да обезпечи съответно изтегления заем.

Защо да изберем тях

Основната причина да изберете Изи Асет Мениджмънт е тази, че компанията е изключително добре позната на пазара и полага неимоверни усилия за да поддържа перфектна репутация. Освен това, друга причина би могла да бъде евентуална нужда от теглене на бърз кредит в големи размери, каквито не се предлагат масово на пазара за бързи заеми. При всички положения, компанията предлага много добри условия за своите клиенти, спестявайки им пари, време и грижи.

Кратка история

През 2009 г. дружеството навлиза на украинския пазар под името iCredit, където към този момент разполага с 35 офиса и над 500 служителя. През 2011 г. компанията отваря два офиса в Румъния.

И там регистрацията е на името на iCredit. В Румъния за Изи Кредит работят над 1000 служителя в 53 офиса. В началото на 2014 г. компанията стъпи и в Полша, а през 2015 г. Започна да оперира в Чехия и Македония.

Мнения от клиенти на ИЗИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews