IRB Leasing

Рег. номер
BGR00114
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Околовръстен път, 260, сграда С, етаж 5, офиси 9 и 10, София, 1766
Телефон:
0700 141 41; 02 93 75 810

И АР БИ ЛИЗИНГ е дъщерно дружество на Пощенска банка. То оперира в сферата на финансите под номер BGR00114. Радва се на голям авторитет, което е лесно за разбиране, имайки предвид, че зад гърба си има една от най-сериозните и големи банки, които оперират на територията на страната.

Какво предлага

И АР БИ Лизинг се е специализирало в определена област. Дружеството се занимава основно с отпускането на лизинги за закупуване на леки и лекотоварни автомобили, транспортни средства, оборудване, селскостопанска техника и други подобни скъпоструващи съоръжения.

Важно е да се каже, че тук могат да се финансират различни проекти и да се закупуват превозни средства без значение от марката, тъй като компанията не е обвързана с даден модел или марка автомобили. Това дава на потребителите много голяма свобода за избор, каквато не биха имали като клиенти на много други фирми.

Кои са нейните клиенти

Клиенти на компанията са както физически, така и юридически лица. Достатъчно е единствено да могат да докажат своята работоспособност за да получат възможност за финансиране.

Клиентите на компанията във всеки случай са хора, които са се информирали наистина добре и знаят много добре какво трябва да търсят в една фирма, което оперира в сферата на лизингите.

Каква е нейната мисия

Мисията на И АР БИ Лизинг е да се даде възможност на гражданите и на бизнеса да закупят тук и сега автомобилите и техниката от които се нуждаят. Често това е решаващ фактор за успеха на даден бизнес, а в същото време се изискват големи суми пари за да се стигне до подобна покупка.

Защо да я изберем

Компанията е известна с това, че дава на своите клиенти едни от най-добрите условия за финансиране на лизингова покупка в страната. Счита се, че тук условията са най-непроменливи, лихвите са съответно най-ниски и е на лице най-голяма еластичност.

Къде да я открием

Компанията е базирана в град София. Можете да откриете централният ѝ офис на адрес улица “Околовръстен път”, номер 260. И АР БИ Лизинг е разположен в сграда С и се помещава в офиси 9 и 10 на етаж 5. Пощенският код е 1766. Със експертни служители на компанията можете да се свържете и по телефона. Номерата за контакти са съответно 0700 141 41 и 02 93 75 810.

Минималната сума, срещу която се отпуска лизинга е 10 000 лева.

Фирмата е базирана в София, но оперира в цялата страна чрез мрежата си от офиси.

Мнения от клиенти на IRB Leasing

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews