ДИС-ТРЕЙДИНГ ООД

Рег. номер
BGR00034
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
бул. Христо Ботев №115, София, 1404
Телефон:
0888 450 611, 02 951 6141

Дис Трейдинг ООД е базирана в град София компания, която оперира като небанкова финансова институция на територията на страната. Бързо напредваща във финансовите среди, компанията предлага експресни парични преводи на много широк кръг от потребители.

Регистрация на Дос Трейдинг

Компанията Дис Трейдинг е регистрирана под номер BGR00034. Тя, подобно на всички други компании от тази сфера, подлежи на изключително строг контрол от страна на държавата. Компанията съответно спазва всички регулации, които важат на територията на Република България, с което се създава по-добра среда за потребителите.

Кои са клиентите на Дис Трейдинг ООД

Тъй като парите се превеждат основно посредством MoneyGram или пък чрез Фактор Експрес, това дава възможност от услугата да се възползват много по-широк спектър от хора, отколкото при други компании.

При повечето небанкови финансови институции наличието на банкова сметка е задължително. В този случай, обаче, фирмата работи по друг начин, което позволява по-голямо разнообразие от канали, по които парите да се получат от потребителите.

Какво предлага фирмата

Дис Трейдинг ООД е специализирана в отпускането на бързи кредити. Обикновено става дума за суми в по-малки размери, които се предлагат на потребителите преди да дойде време за следващата заплата.

Този вид заеми не могат да решат дългосрочни финансови проблеми, но все пак са изключително полезни за потребителите. Могат доста успешно да ни помогнат да се справим в различни по рода си ситуации, в които изпитваме известни финансови затруднения.

Освен това, този тип финансиране достига до вас изключително бързо, което дава възможност да решите свои финансови затруднения, които изискват незабавни мерки и бързи действия.

Къде да открием фирмата

Седалището на компанията е в град София. То може да бъде открито на адрес булевард “Христо Ботев” № 115. Пощенският код е 1404. Тук на място можете да разговаряте със експерти финансисти от компанията, които ще отговорят на всичките ви въпроси. Можете да научите всичко за изискванията, условията, както и за най-подходящите продукти за вас.

Ако нямате възможност да посетите офиса на компанията лично, можете да се обадите със своите въпроси и да научите всичко, което ви интересува по телефона. Това можете да направите на мобилен номер 0888 45 06 11, както и на стационарен 02 951 61 41.

Други услуги

Дис Трейдинг ООД е компания с нарастващо значение във финансовите среди. Съответно, като такава, фирмата постепенно увеличава и сферата си на действие. Съответно, тя оперира и като бюро за обмяна на валута, където се предлага добър обменен курс и задължително коректно отношение към клиентите.

Мнения от клиенти на ДИС-ТРЕЙДИНГ ООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Йоанна Николова on ДИС-ТРЕЙДИНГ ООД
Никога повече!

Върнах се в някакви мрачни времена, които мислех, че са отминали. Трябваха ми точно 5 минути, за да се откажа да искам пари от подобно място. Не се подлъгвайте!!!!!