ДСК ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00190
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
бул. Александър Стамболийски 101, София, 1303
Телефон:
0700 18 181

Учредено през 2005 година, ДСК лизинг АД е дружество, което има за акционери банка ДСК ЕАД и Merkantil Bank Rt. Съответно, 60 % от капиталите принадлежат на банка ДСК, а останалите 40 % са собственост на Merkantil Bank Rt.

Регистрация

Дружеството е регистрирано под номер BGR00190. То оперира в пълен синхрон, съответствие и в условията на абсолютно спазване на законите на Република България. По този начин се осигурява една по-хармонична, спокойна и справедлива бизнес среда, което дава сигурност и добри условия, както за бизнеса от една страна, така и за потребителите от друга.

Местонахождение

Седалището на ДСК лизинг АД ще откриете в град София. То е базирано на адрес булевард “Александър Стамболийски”, номер 101, а пощенският код е 1303. Тук можете да зададете всички въпроси, които ви интересуват, а отговорите ще ви дадат едни от най-добрите експерти в сферата на финансите.

Отново на най-добрите професионалисти ще попаднете и ако се обадите на място по телефона. Това можете да направите в случай, че се интересувате от услугите на компанията, но нямате възможност да посетите някой от офисите в страната. С ДСК лизинг АД можете да се свържете на номер 0700 18 181.

Какво предлага

ДСК Лизинг АД, част от унгарската ОТП Груп. Компанията е тясно специализирана в отпускането на лизинг от всякакъв характер и различно предназначение. Услугите на компанията бихте могли без проблем да ползвате за всякакви видове оборудване, което да задоволи нуждите на вашия бизнес, независимо дали става въпрос за по-бюджетно офис оборудване или например за скъпо струваща селскостопанска техника. Освен това, компанията може да ви съдейства за закупуване на автомобили и имоти на територията на цялата страна.

Къде работи и кои са нейни клиенти

Компанията може и да е със седалище в град София, но в действителност тя оперира на територията на цялата страна. Нейни клиенти са хора от всички социални слоеве и от всички големи и малки градове. Съответно, компанията работи както с физически, така и с юридически лица.

Изисквания към клиентите

Компанията проявява към своите клиенти съвсем стандартни очаквания и не може да се каже, че изискванията са твърде завишени. На практика, основното от тях е клиентът да докаже редовен доход, с което да може да гарантира, че ще успее да погасява системно вноските по своите задължения.

Имайки предвид, че закупуването на стока под формата на лизинг е вид кредит, това изискване не е изненадващо и е по-скоро съвсем стандартно. Ако потребителят до сега не е имал проблеми при изплащането на заеми и лизинги, вероятността за одобрение е почти 100 %.

Мнения от клиенти на ДСК ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Таня Маринкова on ДСК ЛИЗИНГ
Коректни и наистина бързи

Взехме си кола на лизинг. Не очаквах да е толкова лесно и бързо. Благодаря за обслужването и коректността!