ДРЪСТЪР ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00080
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. 7 септември 33А, Силистра,, 7500
Телефон:

Дръстър Лизинг е небанкова компания, специализирана в отпускането на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Компанията, както се подразбира от името, основно се занимава с целево финансиране, насочено към закупуване на нещо.

Тя помага на своите клиенти да придобият собственост, каквато при нормални обстоятелства и с наличните към момента средства няма как да си позволят, а за да могат, биха се нуждаели от години, в които да спестяват.

Каква е мисията

Мисията на компанията е именно тази, да даде възможност на потребителите да закупят автомобил на изплащане, като това ще облекчи значително бюджета на всяко едно семейство. Все пак, покупката на возило е нещо доста сериозно, за което отиват много пари. Ако, обаче, се закупи на лизинг, то месечните вноски не са чак такъв проблем.

Кои са клиентите

Потребителите са различни хора, които се обединяват под един знаменател - нуждата от средства и необходимостта от това да се потърси алтернатива на банките. Това са предимно хора с редовни доходи и постоянен трудов договор.

Споменавайки за постоянната работа, трябва да отбележим, че това е може би единственото много важно условие, тъй като това е единствената гаранция, че компанията ще може да получи със сигурност своите средства.

Макар че този тип фирми умеят да събират своите дължими суми, все пак всичко това е равно на загуби и пропуснати ползи. Обикновено потребителите са хора на средна възраст, които желаят да получат нещо тук и сега, а не след години.

Иначе, клиенти на компанията могат да бъдат както физически, така и юридически лица, като съответно, физическите лица преобладават в известна степен. Освен всичко друго, може да се добави, че съществува и известна разлика в продуктите, за които физическите и юридическите лица получава не съвсем еднакви условия за финансиране.

Регистрация на фирмата

Дръстър Лизинг е регистрирана под номер BGR00080. Фирмата оперира в пълно съответствие с правилата и законите на територията на Република България. Като цяло, финансовите дружества подлежат на изключително строг контрол и тази фирма не е изключение. Това дава сигурност както на потребителите, така и на бизнеса

Къде се намира

Компанията Дръстър Лизинг се базира в град Силистра. Точният адрес, на който можете да откриете главния офис е улица “7-ми септември”, номер 33А. Пощенският код е 7500. Тук, на място в офиса, можете да получите най-точна и актуална информация за текущи промоции, предложения, отстъпки и условия по отношение на лизингите и потребителските кредити.

Мнения от клиенти на ДРЪСТЪР ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews