ДОВЕРИЕ ФИНАНС

Рег. номер
BGR00271
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Даме Груев № 8, Добрич, 9300
Телефон:
058 602 993

Доверие Финанс е небанкова финансова институция, която предлага бързи кредити на своите клиенти. Фирмата не е алтернатива на банките, тъй като продукта, който предлага, всъщност е доста различен.

Какво предлага

Доверие Финанс ООД предлага на своите клиенти микрокредити или иначе казано, заемите, които фирмата отпуска са в доста малки размери. Те се предлагат за кратък период от време, като съответно идват и с малка лихва.

Техният характер ги прави ограничени като приложение, но и изключително удобни за теглене и погасяване. Поради това, те са една доста атрактивна опция за моментите, в които сте изненадани от по-голяма сметка или са забавили работната ви заплата по някаква причина.

Каква е мисията на компанията

Доверие Финанс ООД има за цел да помогне за решаването на дребни финансови проблеми от битов характер. Тя е отлично решение в случаите, в които финансовите затруднения са временни.

Заемите помагат лесно да преодолеете дребните трудности, тъй като ще са на ваше разположение незабавно, независимо от деня и времето, в което са ви потребни средства. Компанията има за цел да осигури икономически растеж в Добрич и в района.

Какви са критериите

Изискванията за да ви одобрят за заем са доста занижени, което позволява от тази услуга да се възползва практически всеки. Това, от една страна, е резултат от по-малките суми, които се предлагат на потребителите. От друга страна, от кандидатстващите се изисква да имат постоянен трудов договор, което гарантира, че ще могат да погасят задълженията си.

Регистрация

Компанията оперира под регистрационен номер BGR00271. Тя действа изцяло според законите и нормативната уредба на Република България. Това създава за бизнеса една наистина много добра среда за развитие, което се базира на доверието на потребителите.

Местонахождение

Финансовата институция е със седалище град Добрич. Можете да я намерите на адрес ул. Даме Груев № 8. Това е мястото, на което можете да отидете по всяко време и да зададете всички въпроси, които ви вълнуват относно финансирането и наличните изисквания за това.

Разбира се, човек не винаги може да намери време и възможности да посети мястото лично. По тази причина, можете да се свържете с Доверие Финанс и по телефона. Това може да стане на номер 058 602 993.

Базираната в Добрич, Доверие Финанс ООД е компания с предимно местно значение, която се радва с високо и все по-нарастващо доверие на местна почва. Потребителите често предпочитат компании, които са добре познати на местните пазари, отколкото фирми, които са по-големи, но оперират предимно на международно или национално равнище.

Мнения от клиенти на ДОВЕРИЕ ФИНАНС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews