Директ Кредит България

Рег. номер
BGR00371
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. „Ситняково“ №48, София, 1000
Телефон:
0896 746 323

Директ Кредит България е небанкова финансова компания, която оперира на пазара на един от най-динамично развиващите се сектори в Европа - този на бързите кредити. Компанията е малко по-различна от масовите фирми в този бранш, тъй като е по-тясно специализирана. Тя се занимава основно с отпускането на ипотечни кредити на физически лица.

Къде е базирана компанията

Макар че работи на територията на цялата страна, Директ кредит България е базирана в град София. Адресът на компанията е булевард „Ситняково“ № 48. Ако нямате възможност да посетите офиса, а в същото време желаете да се свържете със служители от централата на кредитната институция, можете да направите това и по телефона. Експертите, които работят тук, ще отговорят на всички ваши питания на номер 0896 746 323.

Какво предлага на клиентите

Както вече споменахме, Директ кредит България се е фокусирала основно в отпускането на ипотечни кредити. Предлаганите от компанията заеми се дават със срок на погасяване, който варира в широки граници.

Отпусканите суми се погасяват за най-малко за 2 години от датата на теглене, а максималният срок за изплащане на заема е 20 години. Практикува се финансиране с фиксирана годишна лихва от 9%. Цифрата важи за целия период на договора.

Клиентите на Директ Кредит България

Клиенти на компанията са физически лица, които желаят да закупят имот, но към момента не разполагат със съвсем цялата необходима за целта сума. Компанията се явява спасителната сламка за онези потребители, които по някаква причина не могат да получат одобрение за банков кредит. Като цяло, тук също важи правилото, че заем се отпуска по-лесно, по-бързо и при облекчени условия в сравнение с банковите институции.

Какво привлича хората тук

Директ Кредит България вече си е изградила стабилна репутация, превръщайки се в един от най-сериозните не-банкови кредитори на родния пазар. Компанията вече разчита на сериозен кръг от потребители, благодарение на които може да продължи да се разраства на родния пазар.

Сериозното име на компанията вече играе голяма роля сред потребителите, като все повече нараства броя на онези от тях, които безпогрешно я разпознават на фона на постоянно разрастващия се брой кредитни компании в този сектор.

Прозрачните условия, при които фирмата работи, са нейната запазена марка, която все повече я изстрелва напред. Коректното отношение към клиентите е нещо, което има огромна стойност във финансовия сектор и компанията разбира това много добре. Няма никакъв проблем да зададете всички въпроси, които ви интересуват и трябва да сте сигурни, че получавате ясен и конкретен отговор.

Мнения от клиенти на Директ Кредит България

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews