ДОЙЧЕ ЛИЗИНГ БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00133
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. България 118 Бизнес Център АБАКУС, ет. 2, София, 1000
Телефон:
02 818 56 70

Дойче Лизинг България е част от голямата компания с международно значение Deutsche Leasing Gruppe (Дойче Лизинг Груп). Тя може да се похвали с това, че разполага с повече от 2000 офиса и десетки хиляди експертно обучени служители, които работят в мрежата от представителства, обхващаща над 20 страни в най-различни точки по целия свят.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Седалището на централата се намира в Bad Homburg v. d. H., Германия. Централният офис за България е седалището в град София. То се намира на адрес булевард “България”, номер 118, Бизнес Център АБАКУС, ет. 2.

Ако желаете да се свържете със служители от централния офис, независимо дали с цел решаване на даден проблем или просто за да научите повече за услугите и продуктите на компанията, можете да направите това и по телефона.

Номерът, на който можете да се свържете с централата на компанията в София в случай на невъзможност да отидете до мястото е 02 818 56 70.

Какво предлага

Дойче Лизинг е част от една от най-големите и стабилни финансови организации в света. Глобалното присъствие комбинирано с местните познания и лично отношение на нашите опитни специалисти предоставя на клиентите ни сигурността и финансовата подкрепа, от която имат нужда, за да развиват бизнеса си и да бъдат успешни в днешната икономика.

Компанията предлага разнообразни продукти, които да паснат идеално на нуждите на възможно най-широк кръг от потребители, независимо дали физически или юридически лица.

Услуги и кредитни продукти

Компанията предлага много широк кръг от финансови продукти на своите потребители. Сред услугите, предлагани от фирмата, определено трябва да се обърне по-специално внимание на оперативния лизинг, както и на услугата лизинг за превозни средства, която е една от най-търсените в тази сфера въобще.

Освен това, Дойче Лизинг България финансира свои клиенти, предлагайки средства за оборудване, за специализиран транспорт и много други подобни. Това я прави изключително търсена, както от физически, така и от юридически лица.

Компанията обръща специално внимание на лизинговата услуга, защото тя се определя като един от най-добрите инструменти в наши дни. Рядко имаме възможността да си купим това, което желаем изплащайки цялата сума, ето защо фирмата се е фокусирала върху това, че потребителите трябва да получат своята възможност да закупят на изплащан онова, което не могат да си позволят да заплатят под формата на една вноска.

От своя страна, клиентите не трябва да правят твърде много, а просто да докажат, че са в състояние да изплащат своите вноски след сключване на лизинговото споразумение.

Мнения от клиенти на ДОЙЧЕ ЛИЗИНГ БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews