Д ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00335
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Ген. Тотлебен 8, София, 1606
Телефон:
0700 40 400
Работно време :
08:30 - 17:00

Д Лизинг се радва на голямо доверие и нарастваща популярност сред потребителите. Компанията оперира на пазара под регистрационен номер BGR00335. Тя действа изцяло според нормативната уредба в страната, като в допълнение може да се каже и това, че предлага на своите клиенти дори и по-добри условия, отколкото всъщност се очаква от нея.

Част от Д Банк

Д Лизинг е изключително сериозна компания за лизинги и това едва ли ще ви изненада, имайки предвид някои факти. Всъщност, тя е част от финансовата компания Търговска банка Д АД (Д Банк), което обяснява по-големия опит в тази сфера, както и умението лесно да се спечели и оправдае доверието на клиентите..

В съответствие със закона

Компанията оперира на един от най-динамичните пазари в страната, като прави това под регистрационен номер BGR00335. Тя се съобразява и спазва стриктно всички правила и регулации, като целта е да се получи взаимно доверие между потребители и финансова институция.

Седалище на компанията

Седалището на Д Лизинг се намира в град София. То може да бъде открито на булевард “Ген. Тотлебен”, номер 8. Тук на място можете да научите абсолютно всичко, което може да ви интересува за наличната политика по кредитиране, за продуктите и услугите на фирмата, както и за изискванията към потребителите.

Информация по телефона

Ако нямате възможност да посетите офиса на компанията, вие бихте могли да получите информацията, от която се интересувате и по телефона. Това може да стане като се обадите на номер 0700 40 400, където ще можете да се свържете директно с експерти на Д Лизинг и да получите информация от първа ръка.

Работно време

Разбира се, за да получите информацията, от която се нуждаете за да решите дали желаете да работите с тази компания, вие трябва да посетите мястото или да се обадите по телефона в съответните часове. Това трябва да стане между 08:30 сутринта и 17:00 следобед.

Кои са клиенти на компанията

Д Лизинг е специализирана в отпускането на финансов лизинг с различни направления и за посрещането на различни нужди. Компанията работи както с физически, така и с юридически лица, като все пак параметрите на лизингите могат да се различават, в зависимост дали се предлагат на единия или на другия тип клиенти.

Какъв продукт предлага компанията

Д Лизинг предлага на своите клиенти лизинги в различни направления. Компанията отпуска финансови средства за покупката на леки и товарни коли, както и на широка гама специализирани превозни средства. Могат да се финансират покупки на селскостопанска и земеделска техника, но може да се закупи на лизинг и недвижим имоти. Важно е да се отбележи, че в това число влиза и покупката на земеделска земя.

Мнения от клиенти на Д Лизинг

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews