ДИ БИ ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00174
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. България 58 вх.С ет.4, София, 1618
Телефон:
02 958 75 57

ДИ БИ ЛИЗИНГ е небанкова компания, която оперира под регистрационен номер BGR00174. Компанията действа изцяло според нормативната уредба и законите на страната, създавайки доверия и изграждайки стабилни отношения с нарастващ брой потребители от различни градове на България.

Какво предлага

Компанията се реализира на финансовия пазар, предлагайки на своите потребители широка гама от възможности в областта на лизинга. Съществуват различни решения за закупуване на лизинг огромно разнообразие от стоки и услуги, стига клиентите да могат да си позволят погасяването на своите задължения след това.

Кои са клиенти на компанията

Потребителите, които се интересуват и се възползват от услугите на Ди Би Лизинг са хора от най-различни сфери на икономиката и обществения живот. Те могат да бъдат както физически, така и юридически лица, като съответно за двете групи потребители все пак може да съществува известна разлика в условията на работа от страна на компанията. Причината , че при нормални обстоятелства изискванията към едните и другите и необходимостта от предоставяне на гаранции могат в известна степен да се отличават.

Изисквания

Обикновено, изискванията към клиентите могат да се определят като съвсем елементарни. Те най-често се изчерпват с това, да може потребителя да докаже, че ще съумее да посрещне нуждите по погасяването на своя лизинг.

Като цяло, приема се, че най-сигурното доказателство за това е наличието на постоянен трудов договор и на редовна работа. По този начин, потребителят може да отделя малка сума от своя месечен доход за да посрещне нуждите по погасяването на своите задължения към компанията.

Какво получава потребителя

Един клиент на Ди Би Лизинг получава предимството да се възползва в настоящия момент от продукти, стоки и услуги, които надхвърлят възможностите ми и за които няма възможност да плати наведнъж.

Това най-често са по-скъпи придобивки, като един от най-добрите примери е автомобилът. Разбира се, той не е единственото, което може да се закупи на лизинг. Техника за офиса и бита е друго, което не прави изключение и което често пъти струва твърде много ако трябва да се подсигури на момента.

Къде да намерим компанията

Ди Би Лизинг е със седалище в град София. Компанията можете да откриете на адрес булевард “България”, номер 58. Офисът е базиран във вход “С” и се помещава на 4 -ти етаж на сградата.

Тук можете да научите всичко, което ви интересува, за да можете да вземете по-лесно и съответно по-информирано решение. Ако по някаква причина не можете да посетите компанията на място, бихте могли да се свържете със служители на високо ниво и по телефона. За целта трябва да наберете стационарен номер 02 958 75 57 и да обясните какво точно ви е необходимо.

Мнения от клиенти на ДИ БИ ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews