CrediYES Отзиви

Рег. номер
BGR00106
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
бул. България 150, ет.3, офис 313, Хасково, 6300
Телефон:
0700 89 055
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

От 2009 година насам, кредитното дружество се занимава активно с предлагане на потребителски заеми, които успяват да запълнят дупки в бюджета на гражданите. Фирмата е регистриран администратор на лични данни. В случай, че за пръв път се сблъсквате с услугите и финансовите продукти, които предлага тя, то съветваме да потърсите и прочетете отзиви, мнения и оценки.

Креди Йес ООД – отзиви и мнения

Едно от безспорните предимства на компанията се състои в това, че тя предоставя перфектните финансови продукти, чиито вноски са до толкова гъвкави, че невъзможно да не отговорят на потребителското търсене. Прозрачните условия са допълнителен бонус, който няма как да не отчетем. Гаранция за съвършено свършената ни работа са отзивите и мненията на клиентите.

Нашата политика се е фокусирала единствено върху това клиентът да се чувства доволен от услугата, която му се предлага. Затова в епицентъра ни заляга изцяло стремежът да предлагаме свръх подобрени услуги, с цял вашето улеснение. Доказателство е изцяло автоматизираният метод за кандидатстване за кредит.

Ние сме ориентирани не само в потребителското кредитиране, но и в ипотечното. Освен, че сме в готовност да ви окажем съдействие и да ви подадем ръка в труден за вас момент, то сме насреща за изготвянето на консултации, проекти, парични преводи и застрахователна дейност. Всичко това е част от богатото ни портфолио и сме горди, че успяваме да се справим еднакво добре с всяка една дейност.

Нашите служители са предимно млади, амбициозни и напористи мъже и жени, които подхождат индивидуално към проблема ви, готови са да ви изслушат докрай и да ви съветват и консултират, ако се нуждаете от тяхната компетентна оценка и виждане.

В сферата на потребителското кредитиране сме в готовност да ви предложим няколко перфектно създадени продукта, съобразени изцяло с нуждите ви. По този начин вярваме, че ще откликнем подобаващо на търсенето и няма да се налага да се допитвате до друг наш конкурент.

Разполагаме с няколко клона, намиращи се в отделните части на страната. Амбицията ни е да се разширяваме все повече, така че да бъдем максимално достъпни за всеки от вас.

Смятаме, че основното, от което се нуждаете, е качество и бързина и успяваме да ви го предложим по всяко едно време.

Можете да кандидатствате онлайн, без дори да се изисква посещение в офис. Онези от вас, които предпочитат физически контакт, могат да ни открият на посочените адреси. Вярваме, че човек колкото и добре да живее, то понякога липсата на финанси го застига. Затова е добре винаги да имате под ръка приятелско рамо, на което да разчитате. Креди Йес ООД е изборът, за който няма да съжалявате.

Мнения от клиенти на CrediYES

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Петър on CrediYES
Без такси

Една от малкото фирми, който нямат абсолютно никакви такси!