Кредито ООД

Рег. номер
BGR00384
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
ул. ВЕСЛЕЦ, 6, ет. 3, ап. 8, район Триадица, София, 1000
Телефон:
0899 992 505

Кредито ООД е компания, базирана в град София. Тя оперира в сферата на финансите, като основната част от нейната дейност е базирана върху отпускането на кредити. Друга специалност на фирмата е и възможността да упражнява вземания по различни форми на финансиране.

Компанията е регистрирана и действа под номер BGR00384. Тя работи изцяло в съответствие със законите на страната, като подлежи на строг контрол от страна на държавата подобно на всички финансови кредитни институции.

По този начин печели и компанията, и клиентите, тъй като между тях се създава отношение на надеждност и синхрон, тъй като всяка страна проявява повече доверие в насрещната.

Къде да намерим компанията

Кредито ООД се намира в столичния район Триадица. Адресът на компанията е със седалище на ул. “ВЕСЛЕЦ”, номер 6. Офисът ще откриете на ет. 3, ап. 8. Тук можете да зададете всички въпроси, които ви интересуват и по този начин да получите информация от самия извор за това какво можете да получите и при какви условия при работата си с компанията.

Ако по една или друга причина не можете да посетите лично офиса на фирмата, информация по интересуващите ви въпроси ще можете да получите и по телефона. За целта трябва да се обадите на номер 0899 992 505, където експерти от компанията ще отговорят на всички ваши въпроси.

Предимството да се работи с Кредито ООД

Компанията предлага на своите клиенти заеми при изключително бързо одобрение. Ако всичко около вас е изрядно, вие можете да получите своя заем в рамките на брони минути след кандидатстване. Парите ще ви бъдат преведени по банкова сметка, като това е едно от условията за да получите одобрение.

Важно е да се отбележи, че тук няма скрити условия и се набляга на изключителна прозрачност и ясни условия и правила. Възможност за объркване от ваша страна на практика няма, защото всичко, което е важно за договора, ще бъде изговорено между вас и служители на компанията повторно преди финансирането да се осъществи и да получите заема.

Компанията залага на лоялно и коректно отношение към своите клиенти, като по този начин се набляга на възможността да се изгради една стабилна и обхватна мрежа от лоялни хора, които при нужда отново и отново да се завръщат в офисите на компанията.

Условията са не само прозрачни, но и наистина доста атрактивни, като се набляга на това, че ще можете лесно да се справите с последващото погасяване,. То се извършва по гъвкави схеми, а самите лихви са много атрактивни на фона на повечето други компании, които предлагат услугите си на родния пазар.

Мнения от клиенти на КРЕДИТО ООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Елена Атанасова on КРЕДИТО ООД
не съм доволна

Няма да как да съм доволна, при положение, че се чувствам измамена. Въпреки подписания договор някак си се оказа, че дължа повече пари, отколкото очаквах. Върнах всичко, но за в бъдеще ще внимавам повече.