КРЕДИМОЛ

Рег. номер
BGR00352
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Цар Калоян 7, Летница, 5570
Телефон:
895805700
Работно време :
09:00 – 18:00, СЪБОТА 10:00 – 15:00

КредиМол е небанкова финансова организация, която работи изцяло в съответствие с правилата и регулациите в сферата на финансирането на българския кредитен пазар. Тя е регистрирана под номер BGR00352 и подобно на всички други компании, които работят в тази сфера, тя подлежи на изключително строг контрол и регулация от страна на държавата.

Какво предлага

Компанията предлага на своите клиенти бързи кредит. Това я поставя в една от най-конкурентните, но и бързо развиващи се ниши на родния пазар. Тя се е специализирала в отпускането на микрокредити, като заемите не надвишават сумата от 1200 лева.

Минималните размери на заемите, от друга страна, са доста по-ниски, отколкото са при повечето други компании. Тук можете да изтеглите дори и минимален като размер кредит от 100 лева, което на много други места не е възможно.

Условия

Компанията предлага на потребителите финансиране при много добри условия. Сроковете наистина са кратки и сумите малки, но за сметка на това условията са изключително прозрачни, а лихвите са изненадващо ниски.

Лоялното и коректно отношение в обслужването е задължително условие, като по този начин се изгражда една добре развита и стабилна база от редовни клиенти, които при нужда се връщат отново и отново за да се възползват от услугите на компанията.

Изисквания

Към потребителите не се отправят много високи критерии, което е до голяма степен резултат от по-малките размери на предлаганите заеми. Достатъчно е кандидатстващия за сумата да разполага с работа на постоянен трудов договор и да има редовен превод на работна заплата, с която в последствие да погаси своите вноски по заема. Обикновено, кредитното минало не е от толкова голямо значение, стига да не сте имали проблем конкретно с тази фирма.

Къде да открием Кредимол и как да се свържем с тях

Седалището на компанията е в град Летница. Главният офис на финансовата институция можете да откриете на адрес ул. “Цар Калоян”, номер 7. Тук на място ще можете да научите най-детайлна и подробна информация за начините на финансиране, наличните възможности и за последващото погасяване на заема, който сте изтеглили.

Ако по някаква причина нямате възможност да посетите офис на компанията, можете да научите всичко това и по телефона. На номер 0895805700, вие ще можете да разговаряте с експерти по финансовите въпроси и да научите всичко, което ви вълнува.

Работно време на Кредимол е от 09:00 до 18:00 часа през седмицата и съответно от 10:00 до 15:00 в събота. Компанията има офиси в Летница, Плевен, Ловеч и Севлиево, като това я прави един от най-важните участници на местния кредитен пазар.

Мнения от клиенти на КРЕДИМОЛ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews