КРЕДИФРЕШ

Рег. номер
BGR00334
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Промишлена 27, кв. Овча Купел, София, 1618
Телефон:

Кредифреш е небанкова финансова институция, която реализира своята дейност на българския пазар. Тя е регистрирана и оперира под номер BGR00334. Компанията може да се похвали с това, че има изключително добра репутация, което се дължи на съчетанието от добри условия и коректност към потребителите.

Тя подлежи на изключително строг контрол, което е характерно за фирмите от този сектор, което създава сигурност и стабилност за потребителите, но и доста добри условия за фирмата, която от своя страна печели от усещането за спокойствие сред потребителите.

Какво предлага Кредифреш

Компанията се реализира изцяло в сферата на кредитирането, което я поставя в едни от най-високо конкурентните условия на родния пазар. Тя се занимава с отпускане на бързи кредити.

Обикновено става дума за заеми в предимно малки размери, като характерна особеност са по-кратките срокове за погасяване. Лихвите са изключително разумни и лесни за погасяване.

Обикновено фирмата финансира потребителите със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. Това позволява да работи при по-изгодни условия за потребителите.

Кои са клиентите на компанията

Клиенти на компанията са основно физически лица, които по един или друг начин са изпаднали в положение, при което се нуждаят от малка сума за посрещане на ежедневните си разходи. Най-често хората се обръщат към компанията когато имат дребни финансови затруднения от временен характер.

Изисквания към потребителите

За да бъдат одобрени за заем, потребителите не е необходимо да отговарят на твърде високи критерии. Често заеми получават и хора, които поради една или друга причина не са били одобрени за финансиране от банка, след което са получили желаната сума именно тук.

Обикновено, към потребителите се отправя един много важен критерий и той е да разполагат с работа на постоянен трудов договор. Това означава, че клиентите ще могат без проблем да погасяват своите вноски и да покриват задълженията си, без да има риск за фирмата.

Къде да открием компанията

Седалището на Кредифреш ще откриете в град София. Централният офис на фирмата е базиран в жилищен квартал “Овча купел”. Намира се на адрес ул. Промишлена, номер 27.

На място в офиса на компанията ще можете да зададете всички въпроси, които ви интересуват относно продуктите, които се предлагат, както и по отношение на условията и вашите шансове за получаване на заем.

Ако по някаква причина не можете да посетите офиса на фирмата, можете да се свържете и по телефона. От там ще ви отговорят опитни експерти в сферата на финансите, които ще ви помогнат да вземете правилното решение.

Мнения от клиенти на КРЕДИФРЕШ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews