КРЕДИТЕКС ООД

Рег. номер
BGR00188
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(2 reviews)
Адрес:
бул. Цариградско шосе блок 14, София, 1113
Телефон:
0700 1 79 79

Кредитекс ООД е компания, която се реализира във финансовия сектор. Тя е регистрирана и упражнява своята дейност под номер BGR00188. Както е и с повечето фирми от този бранш, тя подлежи на строг контрол и регулация от страна на държавата, което дава двустранна сигурност.

Типично за подобно положение, фирмата получава по този начин по-голямо доверие от страна на потребителите, което е добре за нейната дейност. Самите ѝ клиенти, от своя страна, се чувстват доста по-сигурни и спокойни от това, че ползват нейните услуги.

Коя е Кредитекс

Кредитекс е доста добре позната на българския пазар. Компанията е част от авторитетната холандската TBIF Financial Services B. V. Тя развива изключително успешно дейността си на родния пазар, което се дължи на добрите практики и опит, които е натрупала на западния пазар.

Иначе, в нашата страна компанията е с централа в град София. Офисът можете да откриете на булевард Цариградско шосе. Намира се в блок 14. Тук на място можете да научите всичко, което ви вълнува и интересува за широкия спектър от услуги, както и за изискванията за финансиране.

Информация можете да получите и по телефона, където експертни финансисти, които отговарят на обажданията, ще ви информират за всички необходими подробности. С Кредитекс можете да се свържете на номер 0700 1 79 79.

Какво предлага

Компанията предлага на своите клиенти заеми срещу всякакъв вид ипотека. Тя отпуска средства в не малки размери, като от услугите ѝ могат да се възползват без проблем както физически, така и юридически лица.

Компанията е директен конкурент на банките, като се стреми да предложи пълна алтернатива на техните услуги, но при по-лесни за достигане условия за потребителите.

Кредитекс отпуска в не редки случаи доста сериозни суми. Понякога заемите могат да достигнат до 75 и дори 80% от стойността на недвижимия имот. Сумите се предлагат в евро, като се предлагат кредити в размери между 5000 и 1 000 000 евро, което е голямо постижение за нашата страна.

Защо Кредитекс

Ако не сте одобрени за банков кредит или ипотеката, която банката предлага не отговаря на вашите нужди и очаквания, можете да се обърнете към Кредитекс. Компанията е доста добре позната на родния пазар, като привлича нарастващ брой потребители.

Тя е атрактивна главно заради своите ясни и прозрачни правила, както и заради отличните условия, на които се радват потребителите. Освен всичко останало, компанията е много добре позната и заради ниските си лихвени проценти, които я правят още по-желан партньор за търсещите финансиране.

Мнения от клиенти на КРЕДИТЕКС

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 2 reviews
by Васил Иванов on КРЕДИТЕКС
Nqma da otida otnovo

Ne sam dovolen i nqma da povtorq. Ima i po-dobri varianti.

by Радослава Стойкова on КРЕДИТЕКС
Горещо препоръчвам

Вече няколко пъти взимам пари, когато спешно са ми трябвали. Много лесно и бързо отпускат пари и наистина мога да препоръчам на всеки.