Credit Time Отзиви

Рег. номер
BGR00355
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(2 reviews)
Адрес:
ул. Димитър Моллов 16, ж.к. Младост-1, София, 1750
Телефон:
0700 19 979
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.30 ч.

Кредит Тайм ЕООД е едно от онези кредитни дружества, които имат зад гърба си богато портфолио и редица клиенти, останали доволни от обслужването и финансовите продукти на компанията. Фирмата е вписана в Регистъра на БНБ под номер BGR0355. Освен това е Администратор на лични данни и вие няма за какво да се страхувате за опазването им. Едно от основните постижения на CREDIT TIME се изразява в това, че днес се състои единствено от опитни професионалисти, които са с дългогодишен опит и в готовност винаги да ви насочват и съветват в сферата на потребителското кредитиране.

Какво знаем за компанията CREDIT TIME?

Името на компанията успява да се популяризира сред гражданите в страната ни за отрицателен период от време. Това се дължи на факта, че услугите на компанията обхващат всички възрастови групи, като в основата на политиката на дружеството заляга стремежът да предложи най-доброто на потребителя, така че той повторно да се възползва от продуктите му.

За ваше улеснение и удобство, фирмата е създала изцяло автоматизиран начин за кандидатстване. Така не се налага да напускате уюта и комфорта на дома си, за да се превърнете в собственик на свежи пари, с които да се справите временно с проблема. Реално това е една от малките компании в страната, за които ще откриете единствено положителни мнения и оценки.

При създаването на всеки един от финансовите продукти, ние се съобразяваме с няколко основни неща:

  • Взимаме по внимание възможностите на клиента;
  • Неговите желания и потребности;
  • Съобразяваме се с нуждите на масовия потребител;
  • Продуктът е лесен и достъпен;
  • Ниски лихви, които да не утежняват допълнително положението ви.

Кои са някой от най-често задаваните въпроси?

Много от клиентите на това кредитно дружество редовно задават въпроса дали могат да изтеглят потребителски заем, който да рефинансират в друга финансова институция, от която преди време са се възползвали. Отговорът на Кредит Тайм ЕООД е, че можете да кандидатствате по процедурата, която подробно е обяснена в сайта, при одобрение служителите разполагат с възможността да преведат сумата по съответната сметка на кредитното дружество. В случай, че съществува някаква разлика, то ще ви бъде преведена на личната банкова сметка.

Каква е причината за забавяне на отговор, относно кандидатстване е вторият въпрос, който най-често клиентите задават. Отговорът е да имате търпение, тъй като служителите в съответния офис се заемат с отговорността да разгледат обстойно кандидатурата и ако евентуално има някакво забавяне, то е заради самите тях.

На още много други въпроси може да ви бъде отговорено лично, само след като позвъните на посочените в сайта телефонни номера. Опитни, коректни и всеотдайни служители се грижат за това към клиентите да се подхожда с нужното разбиране. Кредит Тайм ЕООД е компания успяла да спечели на своя страна редица последователи. В случай, че за пръв път попадате на нея, то съветваме да прочетете мнения и оценки на клиенти, дръзнали вече веднъж да се възползват от услугите й.

Мнения от клиенти на Credit Time

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 2 reviews
by Sofiq Ivanova on Credit Time

Ne sam dovolna ot tezi hora,nikakvo otnoschenie.Ne vaspitani s darjanieto si,a za rabotata da ne govorim....ujasss

by Aleksandar Dimov on Credit Time
Доволен съм.

Не съм срещал никакви проблеми с тях.