Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ

Рег. номер
BGR00390
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ж.к. Люлин - 6, бул. Панчо Владигеров 21, Бизнес център Люлин 6, София, 1336
Телефон:
02 414 5 900

Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ е компания, която се реализира успешно на финансовите пазари в България. Тя е регистрирана и оперира под регистрационен номер BGR00390. Компанията е част от сфера, която се следи с особен интерес от страна на държавата, като нейната дейност се регулира изключително строго и подлежи на детайлен контрол.

Къде се намира фирмата

Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ е със седалище в град София. Адресът, на който можете да откриете компанията е в жилищен квартал Люлин - 6. Офисът се намира на бул. Панчо Владигеров, номер 21. Мястото е популярните Бизнес център Люлин 6. Със служители на фирмата можете да се свържете и по телефона, като това можете да направите на стационарен номер 02 414 5 900.

Кои са Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ

Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ ЕАД е дъщерна компания на полската Кредит Инкасо. Тя се ползва с много добра репутация и голям авторитет на полския пазар, като същото се случва и с дъщерното дружество в България. Тъй като компанията оперира в доста деликатна област, високото ниво на доверие във фирмата е изключително важно.

С какво се занимава компанията

Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ има специфична по своето естество дейност, като на територията на България фирмата се е специализирала едновременно в придобиването и в управлението на различни по размер необслужени задължения. Това могат да са дългове, придобити от банки, но също така и от небанкови финансови институции.

С кого работи компанията

Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ ЕАД работи основно с юридически лица, като тя се ангажира да събере за тях натрупаните от физически и юридически лица задължения. Това трябва да се прави изключително внимателно, с огромна доза професионализъм, благодарение на което, компанията е успяла да се спечели уважение и авторитет, както към длъжници, така и към очакващи да получат своите средства.

Как работи

Компанията работи изцяло според нормативите и правилата, които действат на територията на Република България. Тя действа по изключително прозрачни и справедливи правила, с което се опитва да изиграе една роля на медиатор и балансьор, в който всички страни имат доверие.

Тя действа по начин, който ѝ позволява да решава проблеми, да изглажда ситуации и да оставя своите клиенти доволни и удовлетворени от избора, а задлъжнелите лица - с усещането за решен проблем и преодоляна трудност.

Основно средство за справяне със сложните ситуации е комбинацията от гъвкава политика към задлъжнелите, както и набор от варианти, от които те да изберат най-удачния за тях, помагащ им да погасят своите задължения възможно най-лесно.

Мнения от клиенти на Кредит Инкасо Инвестмънтс БГ ЕАД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!