Credit Group Отзиви

Рег. номер
BGR00144
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Васил Калчев, до бл. 58, офис 6, Дианабад, София, 1172
Телефон:
02 961 6700
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Компанията се появява на пазара за пръв път през 2006 година. Тя е изцяло специализирана в отпускането на микрокредити и ипотечни заеми. Регистрирана е като финансова институция и притежава не малко опит, несъмнено натрупан през годините. Предлага разнообразни финансови продукти, като по този начин смята, че ще отговори на потребителското търсене и максимално ще задоволи нуждите и потребностите на гражданите, изпаднали в беда. Тя предлага както бързи кредити, обезпечени с ипотека, така и микрокредити без обезпечаване на физически или юридически лица. CREDIT GROUP безспорно разполага с на-широка мрежа от партньорски офиси, разположени на територията на цялата ни страна.

CREDIT GROUP – защо компанията трупа единствено положителни отзиви и мнения?

Тази небанкова институция успява да се превърне в един от основните лидери на пазара на небанковото кредитиране, от услугите на които се възползват значителен брой от хора. Интересното, което забелязваме е, че по-голямата част от потребителите са редовни клиенти, които при нужда разчитат на финансовите продукти на компанията. Това е ясно доказателство, че тя постъпва коректно и отговорно, спрямо гражданите и не им предлага скрити такси, лихви и условия. В резултат на което те дръзват да се възползват многократно от микрокредитите, отпускани в рамките на броени минути.

Ако проявите интерес към услугите на компанията, то със сигурност ще останете очаровани и изненадани от броят на хората, чиито отзиви и мнения са изцяло положителни. Изцяло автоматизираният метод за кандидатстване успява да улесни множество модерни граждани, за които времето е повече от ценно. Разполагате с реалната привилегия да кандидатствате онлайн, без дори да се налага да напускате работното място или домашния уют, в който сте се настанили.

Каква е тяхната история?

CREDIT GROUP е регистрирана в Комисия за защита на личните данни, както и в БНБ под номер BGR00144. Можете да се доверите изцяло на коректността и професионалното обслужване, което ще ви предложи. Екипът на небанковата институция се състои единствено от амбициозни и мотивирани служители, които са в готовност да предложат модернизирани и иновативни методи, с цел максималното улесняване на гражданите.

Какви кредити предлага CREDIT GROUP?

  • Ипотечни заеми

Имате възможността да се възползвате от този тип услуга, без значение какво е кредитното ви досие. Не е нужно да доказвате доход, както и да плащате за оценка на имота за ипотека. Процедурата протича в рамките на седмица, но не повече.

  • Бърз кредит до 2000 лева

Това са финансовите продукти, до които имате достъп по всяко едно време. Ние сме лидери в сферата на микрокредитирането. Доказателство за това са положителните отзиви и мнения от страна на нашите клиенти.

Мнения от клиенти на Credit Group

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews