КРЕДИТ ГАРАНТ БГ

Рег. номер
BGR00343
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Лъчезар Станчев No 3, ет. 11 Литекс Тауър, София, 1756
Телефон:
02 448 58 09

Кредит Гарант е изключително сериозна и авторитетна финансова институция, базирана в столицата. Компанията издава гаранции, които биха могли да се използват под формата на обезпечение по договори за даден кредит, за привличане на влогове или други възстановими средства.

Компанията оперира под регистрационен номер BGR00343, което означава, че организацията действа изцяло в съгласие със закона и в синхрон с всички действащи актуални правила и разпоредби в областта на финансирането.

Какво предлага на потребителите

Компанията предлага уникалната възможност да бъде гарант на потребителите, защото напоследък без да се предостави някаква сигурност, малцина си позволяват да отпуснат заем, пък било то и сума в сравнително малки размери.

Кои са нейните клиенти

Като се има предвид това, че се реализира и упражнява дейността си в една малко по-особена и специфична област на действие, за потребителите едва ли ще е изненада, че компанията Кредит Гарант БГ работи и предлага услугите си не само на клиенти със статут на физически лица, но и с юридически такива. Много фирми прибягват до нейните услуги за да придадат тежест и авторитет на самите себе си.

Какви са нейните предимства

Компанията се радва на бързо нарастващ брой клиенти. Хубавото е не само това, че техния брой се увеличава, но и това, че много голяма част от тях реално се завръщат отново и отново.

Фирмата предлага изключително изгодни условия и ниски лихви, което по някакъв начин се отразява на цялостната атрактивност на продуктите и услугите на базираната в София фирма.

Дали ще ви съдейства или не, при всички случаи, Кредит Грант БГ ще ви отговори изключително бързо и без да губи от ценното ви време. Така поне ще знаете дали да търсите друга фирма, от която да поискате гаранция за ваш заем или просто ще се фокусирате колкото е възможно повече върху продуктите на компанията.

Къде да намерим компанията и как да се свържем с нея

Финансовата организация Кредит Гарант е базирана в столицата София. Главният офис можете да откриете на улица “Лъчезар Станчев No 3. Намира се на ет. 11 в сградата на Литекс Тауър

Освен с посещение на място, можете да се свържете с централния офис на компанията и по телефона. Това можете да направите с обаждане на стационарен номер 02 448 58 09, където ще можете да научите всичката ви необходима информация за този продукт.

Мнения от клиенти на КРЕДИТ ГАРАНТ БГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews