КРЕДИТ ГАРАНЦИЯ

Рег. номер
BGR00319
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Манастирска № 41, вх. Б, ет. 1, ап. 2, кв. Слатина, София, 1111
Телефон:
0882505139

Кредит Гаранция е небанкова финансова институция, която оперира на пазара, предлагайки своите услуги на един от най-динамично развиващите се сектори у нас. Фирмата се стреми да затвърди своята репутация на надежден партньор за потребители, които се нуждаят спешно от пари, но обръщат голямо внимание и на условията, при които се работи.

Какво предлага

Фирмата предлага бързи заеми на хора, които се нуждаят от средства с цел решаване на битови и други дребни финансови проблеми. Нейният продукт не е решение на дълготрайни във времето финансови трудности, но може да бъде много полезен на ежедневна база, като например за поемане на битови сметки, наеми и други подобни. Сумите се отпускат в рамките на минути, като това става при ясни и прозрачни условия.

В съответствие с всички правила

Компанията е регистрирана под номер BGR00319. Тя оперира в пълно съответствие и изцяло според нормативите и законите на Република България. Това е гаранция за сигурност и за клиенти, и за самата фирма като цяло, защото създава увереност между двете страни, която рефлектира в по-коректно и лоялно отношение между тях.

Къде да намерим компанията

Седалището на Кредит Гаранция се намира в град София. Офисът е разположен в квартал “Слатина”. Можете да го откриете на адрес улица “Манастирска”, № 41, вх. Б, ет. 1, ап. 2.

На място можете да направите запитване по въпросите, които ви интересуват. Ако, обаче, нямате време или възможност да сторите това, тогава можете да се свържете със служители на Кредит Гаранция и по телефона.

Това можете да направите на номер 0882505139, където на обаждането ви ще отговорят експерти в сферата на финансите.

Кои са клиенти на компанията

Кредит Гаранция е фирма, която отпуска финансови средства както на частни, така и на юридически лица. Разбира се, условията и изискванията в двата случая могат да бъдат много различни, защото все пак това са различни субекти, за които важат различни правила.

Критериите са доста занижени за физически лица, но съответно, при тях са по-малки и сумите, за които може да се кандидатства и които могат да се отпуснат. От друга страна, фирмите трябва да отговарят на повече изисквания, но за сметка на това, бизнесът може да получи по-голямо финансиране.

Обхват на действие

Фирмата, подобно на много други кредитни компании, е базирана в София. Това, обаче, не означава, че тя действа само на локално ниво. Тъкмо обратното - компанията има широк обхват на действие и оперира на територията на цялата страна, като локацията на потребителите не е от значение.

Мнения от клиенти на КРЕДИТ ГАРАНЦИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews