Кредит Комерс Отзиви

Рег. номер
BGR00314
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Цар Освободител 76А, Варна, 9000
Телефон:
0700 11 051
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Една от най-коректните небанкови финансови институции, развиващи дейността си на територията на страната, то това е Кредит Комерс ЕАД. Тя поставя своето начало през април 2013 година. От него момент нататък не престава да се доказва като авторитетен партньор и фирма, подхождаща индивидуално към проблемите на клиентите, с цел предлагане на продукт, изготвен специално за самите тях. Рядко на друго място бихте се сблъскали с подобен вид привилегия.

Към екипът принадлежат хора с многогодишен опит на висши мениджърски позиции в банковата сфера. Компанията е изцяло специализирана в отпускането на малки и бързи кредити, които единствено биха могли да помогнат на гражданите за временното разрешаване на техните проблеми. Кредит Комерс ЕАД се грижи за това никога да не потъвате във финансовото блато. В замяна тя очаква от вас да постъпвате коректно и лоялно и преди всичко останало да погасявате дълговете си навреме.

Как компанията печели положителни отзиви и мнения от страна на клиенти и партньори?

  • Коректност – за служителите на компанията е повече от важно да подхождат коректно, спрямо индивидуалните търсения и нужди на потребителя. Неслучайно небанковото дружество е в готовност да отговори подобаващо на нуждите на всеки, предлагайки продукт, който е създаден специално за самия него;
  • Бързина – наясно сме с това, че когато един човек се нуждае от средства, то бързината е в епицентъра. Затова се стремим да ви ги осигуряваме за броени минути, без дори да изискваме да посещавате офис;
  • Прозрачност – прозрачността е една от причините клиентите да ни гласуват доверие и с всяка изминала година техният брой да нараства. Ние залагаме на това условията да бъдат до такава степен прозрачни, че да няма момент, в който да бъдете изненадани от каквито и да било такси или допълнителни лихви. Можете да се запознаете предварително с условията в договора. В случай,ч е имате запитвания, то бъдете сигурни, че служителите ще отговорят на запитванията ви, така че казусът да бъде разрешен в изумително кратки срокове;
  • Лоялност - Кредит Комерс ЕАД държи на създаване на дълготрайни и приятелски взаимоотношения с партньори и клиенти. Затова компанията смята, че лоялността е едно от нещата, превърнали се в основен принцип за многобройният екип от високо специализирани служители, които са с дългогодишен опит в тази сфера.

Кредит Комерс АД се базира на принципите на частното банкиране – индивидуален подход към клиентите и предоставяне на кредити и други финансови услуги, които са професионално издържани и своевременни. При нас няма излишна бюрокрация, тежки процедури и безкрайни запитвания до клиентите.

Ако искате да се чувствате независими и социално подпомагани в трудни за вас моменти, то побързайте да посетите официалния сайт на компанията. Там ще се сблъскате с подробно описани правила и условия, свързани с цялостната политика и ход на действие на дружеството.

Положителните отзиви и мнение, които ще откриете за Кредит Комерс ЕАД не са просто банални препоръки, а думи, излизащи о устата на безбройните доволни клиенти. Изберете краткия път за достигане до целта.

Мнения от клиенти на Кредит Комерс

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews