КРЕДИТ АСИСТ

Рег. номер
BGR00393
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
ул. КЛОКОТНИЦА № 2А, ет. 5, ОФИС 19, София, 1202
Телефон:
087 877 0707

Кредит Асист е финансова компания, която е базирана в столицата София. Тя оперира на кредитния пазар в съответствие с всички правила и регулации, наложени ѝ от закона. Тя е регистрирана под номер BGR00393 и подобно на всички кредитни компании, подлежи на строг контрол от страна на държавата. От това има полза както самата фирма, така и нейните потребители, между които по този начин лесно се създава доверия и усещане за сигурност.

Какво предлага

Кредит Асист ООД е финансова компания, специализирана в отпускане на бързи заеми на частни лица. Тя предлага суми в предимно по-малки размери, но при сравнително занижени критерии в подбора на кандидатите. Това се прави с цел да може по-голям кръг от потребители да се възползва от услугата. По този начин се покрива един сегмент от пазара, който се прескача от банките в резултат на техните по-високи критерии към потребителите.

Условия по заемите

Условията, които потребителите получават са доста ясни и прозрачни. Те са много добри, особено на фона на други фирми от сектора, които изискват от своите клиенти да изплащат неразумно високи лихви. В този случай, компанията има за цел да си създаде един кръг от редовни клиенти, които в случай на нужда отново да потърсят нейните услуги. Това е формула за успех, от която печелят и двете страни.

Критерии към кандидатите

По-голямата част от кандидатстващите за бърз заем биват одобрени от компанията. Достатъчно е да се покрият няколко съвсем елементарни изисквания. На първо място, трябва да сте навършили пълнолетие, тоест съвсем сами да взимате решенията си. На второ място, трябва да разполагате с постоянен трудов договор, който да гарантира вашата платежоспособност.

Не трето място, трябва да имате банкова сметка, по която да получите сумата, за която кандидатствате. Ако всичко това  налично и ако в миналото не сте имали някакви недоразумения с именно тази компания, вероятността да получите заем е почти 100%.

Къде да я намерим

Централният офис на Кредит Асист можете да откриете в град София, на адрес улица Клокотница № 2А, ет. 5, ОФИС 19. Там на място можете да зададете всички свои въпроси по отношение на финансирането и да получите отговор от експертните финансисти, които работят в компанията.

Ако нямате възможност да отидете там лично или ако по някаква причина не желаете да посещавате офиса, можете да зададете всички свои питания и по телефона. На номер 087 877 0707 ще получите отговор от експертите на компанията, които ще ви отделят достатъчно време и внимание, независимо от сериозността на вашето питане.

Мнения от клиенти на Кредит Асист ООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Дора ганчева on Кредит Асист ООД
заслужават доверие

Малко се притеснявах от това, че не кандидатсвах за кредит в някоя от големите фирми, но се оказа, че и малките, за да спечелят клиенти дават всичко от себе си. Много съм доволна от облсужването и наистина ми обърнаха внимание, за което благодаря. Всичко от кандидатването до подписването на договора беше много лесно и максимално кратко.