КРЕДИТНА АГЕНЦИЯ БЪЛГАРИЯ

Рег. номер
BGR00307
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Княгиня Мария Луиза 6Б, ет 4, офис 11, Пловдив, 4003
Телефон:
0885 804 080

Кредитна Агенция България ООД е утвърдено име в областта на паричните кредити и бързото финансиране. Освен това, тя е специализирана още в извършването на сделки с чуждестранна валута. Фирмата има сериозен опит и в отпускането на финансов лизинг, с което се затвърждава на пазара за по-големи кредити.

Защо потребителите я избират

Потребителите, които са имали опит с Кредитна Агенция България, знаят, че компанията е надеждна, а условията при нея са ясни и наистина прозрачни. Това кара хората да се връщат отново и отново, особено когато трябва да се направи покупка на по-скъпа техника за дома, автомобил и други подобни. В такива ситуации компанията е надежден партньор, на който може да се има сериозно доверие.

Условията

Условията за финансиране са лесни за разбиране и изключително прозрачни, така че те са много лесни за разбиране и спазване от страна на клиентите на фирмата. Те показват, че компанията не се опитва да крие детайли, които са в ущърб на потребителите, а вместо това ясно показва какви са всички плюсове и минуси от това да се работи с нея.

За одобрение

Кредитна Агенция България лесно дава одобрение, но това все пак става при определени условия и само ако е налице ясно доказване, че потребителят ще може да обслужва своите задължения към компанията. Подобно на други лизингови компании, тук е на лице ясно познаване на пазара и на актуалните цени на него, което може да бъде в полза на потребителя при работа с компанията.

В съответствие с всички закони

Кредитна Агенция България работи в съответствие с всички правила и закони на територията на Република България. Компанията е регистрирана под номер BGR00307, като има всички необходими разрешителни да упражнява своята кредитна дейност. Това може да бъде едно успокоение за хората, които искат да се възползват от услугите на фирмата.

Къде да открием фирмата и как да се свържем с нея

Седалището на Кредитна Агенция България ще откриете в град Пловдив. Офисът е базиран на адрес булевард Княгиня Мария Луиза 6Б, ет 4, офис 11. Там можете да зададете всички въпроси, които желаете и да научите всичко, което ви интересува за начина, по който компанията работи, за нейните условия, както и за продуктите, които предлага.

Ако не желаете или ако нямате възможност да посетите офиса лично, тогава можете да разговаряте със служители по телефона. Екипът от експерти ще ви помогне да разберете това, което ви интересува и ще можете да направите един наистина информиран избор. Телефонът за контакти с компанията е 0885 804 080.

Мнения от клиенти на КРЕДИТНА АГЕНЦИЯ БЪЛГАРИЯ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!