Credissimo Супер

Рег. номер
BGR00385
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Витоша № 146, сграда А, София, 1463
Телефон:
0700 20 501
Работно време :
9-18

Кредисимо Супер ЕАД е дъщерна компания на Кредисимо АД, от където произлиза и сходството в имената. Характерното в този случай е, че говорим за структура, която е фокусирана изцяло в областта на лизинга. По този начин е по-лесно да се посрещнат нуждите на потребителите от финансиране в по-големи размери.

Регистрация

Кредисимо Супер е регистрирана под номер BGR00385. Компанията действа много стриктно и оперира изцяло в съответствие с всички правила и регулации, които закона за кредитирането поставя. Това създава в потребителите високо равнище на сигурност и доверие, което в този бранш се печели трудно.

Какво предлага компанията

Кредисимо Супер предлага на потребителите възможността да закупят на лизинг различни стоки. Характерно е това, че сумите могат да бъдат в по-големи размери и да достигат до около 20 000 лева. Това е рядко като размер за компания за бързи заеми и надвишава 15 - 20 пъти размера на кредитите, които повечето компании от тази сфера отпускат. Лизингът може да бъде за различни покупки, като реално най-много се залага на автомобили, но всъщност няма никакво ограничение в тази област.

Кои са клиентите на фирмата

Кредисимо Супер е създаден за да покрие много широк кръг от потребители. Клиенти на компанията могат да бъдат както физически, така и юридически лица. От една страна, от лизингите на фирмата се възползват основно хора, които искат да закупят нещо по-скъпо. От друга страна, обаче, не малко фирми прибягват до услугите на компанията, защото желаят да закупят някакво по-сериозно оборудване за нуждите на своя бизнес.

Предимства

Предимството на Кредисимо Супер е това, че одобрението се получава от потребителите сравнително лесно и бързо. В същото време, услугата не е много по-различна от тази, която банките предлагат на своите клиенти.

Действително, условията за лизинг са много атрактивни, като хората могат да закупят почти всичко със съвсем незначително оскъпяване.

Къде да открием Кредисимо Супер и как да се свържем с тях

Главният офис на компанията ще откриете в град София. Той се намира на булевард “Витоша”, номер 146, сграда А. Телефонът за контакти е 0700 20 501, а работното време е стандартно - от 9 до 18 часа.

Иначе, офиси на компанията можете да откриете във всеки един по-голям град в страната, като мрежата от представителства е една от най-големите на кредитна компания в България.

На практика, можете да се срещнете лично със служители във всеки един областен град и да обсъдите на място какво точно желаете и как можете да го получите.

Мнения от клиенти на Credissimo Супер

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews