Credissimo Отзиви

Рег. номер
BGR00050
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(4 reviews)
Адрес:
ул. Якубица 7Б, София, 1164
Телефон:
0700 12012
Работно време :
Пон. - Пет. 08.00 - 20.00 ч.; Съб. 10.00 - 18.00 ч.; Нeд. 10.00 - 17.00 ч.

Компанията е създадена през 2007 година. Само няколко години по-късно тя успява да се превърне в един от основните лидери на пазара в сферата на микрокредитирането. Това безспорно е резултат от динамичния прогрес на фирмата, в която усърдно работят млади и амбициозни служители, в готовност да надграждат постигнатото до момента и да се целят към най-високото стъпало.

Една от наградите на усърдната им работа и коректно обслужване, е удостоверението, което получава от Българска Народна Банка за упражняване на дейността. В епицентъра на политиката им заляга стремежът да следват своите 10 правила и по никакъв начин да не пренебрегват едно от тях. Вярват, че те са златната формула за успех, затова и са се превърнали в техен приоритет.

CREDISSIMO – защо отзивите и мненията за компанията са положителни?

Динамичната и високотехнологична компания успява да натрупа единствено положителни отзиви и мнения, заради това, че тя предлага коректно и професионално обслужване на клиентите си, като има индивидуален подход към всеки от тях. Това позволява лично да се сблъска с проблемите им и да участва в тяхното разрешаване. Новите правила, които налага компанията, са с цел да улесни още повече отпускането на микрокредити, успяващи да измъкнат не малко от потъналите във финансовото блато и то за отрицателен период от време.

Внедряването на иновативните услуги са в помощ на модерните и съвременни граждани. Те са свързани изцяло с дигиталния свят и не се налага да напускате работното си място или домашния комфорт, за кандидатстване или получаване на отпуснатите средства.

Компанията е ориентирана, преди всичко, спрямо потребителите. Те оценяват този факт и не остават безпристрастни към случващото се. Това е другата основателна причина да успява да натрупа безброй положителни отзиви и мнения, спомагащи за безусловното и издигане към върха. За да отговори на нуждите и потребностите на клиентите, тя първа въвежда изцяло автоматизиран начин за кандидатстване и отпускане на микро заем в рамките на минути.

Каква е нейната история?

Учредена през 2007 година в град София, Кредисимо не престава да бъде с една крачка пред останалите. До 2009 година тя успява да оправдае доверието на всички онези пълнолетни граждани, дръзнали да се възползват от предложените им продукти и услуги. През 2013 година компанията залага единствено на онлайн функционирането.

Това е само една малка част от подробната история на нейното развитие, просперитет и успехи. Избирайки нея, то вие безспорно попадате на най-доброто, появявало се някога на пазара. До вас достигат единствено прозрачни условия, без каквито и да било скрити такси и лихви.

Мнения от клиенти на Credissimo

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 4 reviews
by Николина Кенарова on Credissimo
Много точни

Тяхен клиент съм вече от няколко години и съм много доволна! Винаги са на няколко минути разтояние, когато имам нужда от пари. Освен това няма нужда да се разкарвам по офиси или да се виждам с консултанти. Всичко е онлайн и това е много удобно за мен. Не губя време в обяснения и винаги са много учтиви по телефона. Информират ме за всичко и няма неприятни изненади. Доволна съм, препоръчвам ги.

by Ваня Иванова on Credissimo
Лошо отношение към клиентите

Кредисимо да услужливи и добри докато не ти се наложи да забавиш плащане на вноска, дори за кратко време. За забавяне от 15-16 дни ме побъркаха по телефона, заплашваха ме, това бе психически тормоз. Въпреки че си изплатих част от дължимата сума, ми се развикаха, че половин вноски не приемали и си искат парите. Това е така, но можеше поне малко да влизат в положението на гражданите.

by Петя on Credissimo
Добро обслужване, никакви проблеми

Доволна съм от услугите на Кредисимо. Отпуснаха ми кредит в рамките на един ден, като всичко уредихме по телефона, пратиха ми договора по мейл, прочетох, прецених и чак тогава вдех сумата. Веднъж ми се наложи да просроча, обадих се и предупредих, не е имало тормоз или проблеми.

by Рая Герчева on Credissimo
Надеждно и качествено кредитиране

Кредисимо много добре извършва кредитирането. Винаги са коректни и лоялни към клиентите. Зная много мои познати, които са взимали кредит и всичките казват, че са доволни. Бързо дават парите и не възникват проблеми с изплащането. Аз също взимах кредит до заплата и само мога да потвърдя мнението, че е надеждно дружество.