CrediMax Отзиви

Рег. номер
BGR00296
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Иван Вазов 3, Харманли, 6450
Телефон:
0700 10 669
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 17.00 ч.; Съб. - Нед. 10.00 - 17.00 ч.

Кредимакс (Сити Корект Кредит ООД), както повечето от вас знаят, е небанкова финансова институция, вписана в регистъра на финансовите институции към БНБ. Тя се занимава с отпускане на парични заеми в малки размери на пълнолетни граждани, обитаващи територията на страната и притежаващи българско гражданство.

CREDIMAX – какви са основните плюсове на компанията?

Както всяко едно небанково дружество, така и това има своите положителни страни, които няма как да не забележим. Когато един човек се нуждае от разбиране, съдействие и помощ, то той несъмнено изпитва потребност към проблемите му да се подхожда внимателно и професионално. С Кредимакс вие получавате персонално обслужване и сто процентово съдействие.

Първата кредитна карта е била издадена през 1991 година. След него момент нататък дружеството се превръща в един от основните лидери на пазара за отпускане на микрокредити.

През 1999 година, месец април фирмата успява да се превърне в независимо и самостоятелно дъщерно дружество на банката. Основната му цел тогава е била да се фокусира върху бизнеса с кредитни карти. Стремежът на служителите се изразявал в това да се разширяват колкото се може по-активно както на местно, така и на регионално равнище.

Credimax успява да поддържа солидно лидерство на пазара в Бахрейн, като своевременно с това успява да осигури високо обслужване на клиентите. Основна причина за това е въвеждането на иновативни продукти и услуги, имащи за цел да отговорят на потребителското търсене и да задоволят нуждите и потребностите на съвременния гражданин.

Потребителските мнения за CrediMax

Ако днес решите да се поразровите за мнения, оценки или коментари за фирмата, то бъдете сигурни, че ще попаднете единствено на доволни клиенти, които с радост биха дръзнали да се възползват повторно от нейните услуги. Компанията е в дългогодишен съюз с реномирани институции като Visa, MasterCard и JCB. Credimax успява да се позиционира като една от водещите институции за издаване и придобиване на кредитни карти.

Продуктите на Credimax включват Platinum карти, Интернет кредитни карти CrediNet и уникалната програма за лоялни клиенти, базирана на смарт карти (MaxPoints). Като цяло, фирмата не полага усилия да инвестира в технологии и други ресурси, за да улесни най-новите и най-удобните средства и начини за ефективно обслужване на клиентите си.

В Credimax има общо 79 служители със средна възраст 33 години. Те са с високо образование и това също допринася за просперирането на компанията. Със стабилна инфраструктура и задълбочена система за управление, Credimax винаги е бил предвестник на най-новите технологични разработки и промени, които се случват в международния бизнес с кредитни карти. Избирайки услугите на компанията, то вие попадате мигновено на най-доброто, появявало се някога на пазара.

Мнения от клиенти на CrediMax

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews