Crediline Отзиви

Рег. номер
BGR00044
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Индустриална 1, Ямбол, 8600
Телефон:
046 623 099; 0885 678 734
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Crediline безспорно се явява като едно от най-динамично развиващи се небанкови дружества на територията на страната ни. Фирмата е изцяло собственост на предприемачи от български произход. Тя предлага на гражданите онези удобство и комфорт, които трудно могат да открият на друго място. Дружеството бива регистрирано като Небанкова Финансова Институция по Закона за Кредитните Институции на 01.10.2009 година от Българска Народна Банка. Можете да бъдете напълно убедени в неговата коректност и лоялен подход, спрямо вашата кандидатура. Личните ви данни безспорно ще бъдат защитени.

Какви са основните ценности на Crediline?

Уважението към клиента, бързината, качеството, иновативността и отговорността залягат в епицентъра на политиката на дружеството. Според младия и амбициозен екип от служители, директори, управители и собственици това е ключът към успеха, който би могъл да ги отведе до най-горното стъпало.

За преданите служители е от ключови важност да осигурят на потребителите иновативни услуги и продукти, отговарящи на потребностите и възможностите им. Затова те подхождат индивидуално към проблемите и запитванията на всеки от тях.

В замяна на това очакванията на компанията са свързани изцяло с това все повече хора да се доверяват на дружества именно като тяхното. Ориентацията на Кредилайн е предимно към микрокредитирането, тъй като организацията е на мнение, че много по-голям брой от хора изпитват потребност от малки суми средства, помагащи им да изплуват от дълбините на финансовото блато. Компанията никога не ще престане да защитава интересите на потребителите, така че те да бъдат доволни от услугите, които им се предоставят.

Интересни данни за компанията

Старт на дейността на небанковата институция е белязана в райони като Ямбол, Елхово, Сливен и Нова Загора. Малко по-късно дейността на компанията значително се разширява, като тя вече обхваща далеч повече райони, като Симеоновград, Харманли, Шивачево, Айтос, Бургас, Средец, Кърджали, Поморие и други по-малки градове. Две години след това дружеството открива няколко офиса на територията на Царево, Свиленград, Карнобат, Стара Загора и Сливен.

Заемите, които се предлагат на потребителите, са в размер от 10 до 1000 лева. Периодът от време, за който биват отпуснати, е достатъчен, за да може човек да стъпи отново на краката си и да обслужва редовно и коректно кредита си. Размерът на месечните вноски се определя от клиента.

В случай, че имате някакви запитвания или сериозни колебания, свързани с дейността на компанията, то не се колебайте да се свържете със служителите на посочения в сайта телефонен номер. Веднага ще ви бъде отговорено на запитванията, така че съмненията ви ще бъдат елиминирани на момента. Можете да прочетете отзиви и коментари за компанията, които за радост на основателите на Кредилайн, са сто процента положителни.

Мнения от клиенти на Crediline

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews