CrediLend Отзиви

Рег. номер
BGR00176
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Панайот Хитов 14, ет.2, Сливен,
Телефон:
0700 20 700
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Основната дейност на тази финансова институция е свързана с отпускането на потребителски кредити, благодарение на които гражданите успяват да запълнят дупки в бюджета си. „Кредиленд” се популяризира в страната ни, посредством бързината, с която биват раздавани свежи пари на пълнолетните потребители. Дружеството бива регистрирано в БНБ изцяло като небанкова институция, както и в Комисията за защита на личните данни като администратор на лични данни. Тази информация можете и сами да я проверите, в случай че имате някакви съмнения или сте били ограбени в миналото от измамни лихвари.

Какво представлява „Кредиленд“?

Всеки един продукт или услуга, които биват изработени от финансовата институция, са максимално съобразени с нуждите и търсенията на съвременния и модерен гражданин, така че да му бъдат от полза във всеки момент. Ниските лихви са един от безспорните бонуси, които получавате, доверявайки се на това дружество. Ще бъдете застигнати и от бързината, с която протича всяка една процедура по отпускане на заем.

Във фирмата работят млади и амбициозни мъже и жени, които не просто вършат своите задължения съвестно, но и се вслушват в критиките и съветите, от страна на клиентите, така че да могат да ги улесняват колкото се може повече. В епицентъра на политиката на дружеството заляга стремежът да предложи продукт, който да задоволи всички очаквания и нужди от страна на гражданите.

Ключът към успеха на компанията е пряко свързан с мотивацията, изразена от всеки от членовете на екипа, отговорното отношение към работата на всеки от тях, иновативно мислене, откритост. Това, на практика, са техните приоритети.

Мнения за услугите на CrediLend

Всички продукти на небанковото дружество успяват да отговорят на масовото потребителско търсене, заради това, че вноските са фиксирани, а самата стойност на заема я посочвате вие, съобразно финансовото си положение сега и за в бъдеще. Не се съдържат каквито и да било скрити такси или лихви, които биха могли допълнително да утежнят положението на гражданите.

Ако имате някакви конкретни запитвания, то бихте могли да се свържете с обслужващия персонал на телефон: 0700 20 700. Задавайки въпросите си, то вие моментално ще получите адекватен и изчерпателен отговор, така че да планувате следващата си стъпка без страх, безпокойство или притеснение, че няма да можете да обслужвате кредита си.

Credilend е фирма, развиваща дейността си изцяло на българския пазар, без да бъде обвързана с каквито и да било чуждестранни дружества. Избирайки нас, то вие избирате да подпомагате икономиката в страната ни.

В случай, че все още тегнат колебания или съмнения, то предлагаме да прочетете отзиви, мнения и оценки, дадени от клиенти, дръзнали да се възползват от услугите на българската небанкова институция. Гарантираме, че изборът ви ще се окаже безпогрешен.

Мнения от клиенти на CrediLend

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews