CrediHelp Отзиви

Рег. номер
BGR00214
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
бул. Д-р Петър Дертлиев 4, Люлин 10, ет.2, офис 3, София, 1335
Телефон:
0700 15 250
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Небанковата финансова институция позволява на всеки пълнолетен гражданин да се възползва от продуктите и условията, които предлага, с доказан или недоказан доход. CrediHelp (Кредихелп ООД) разполага с разрешително, изготвено от БНБ като финансова институция. То съществува още от 2010 година и е регистрирано като администратор на лични данни, съгласно с решение №293379.

Потребителите могат да бъдат сигурни, че предоставената от тях информация, е напълно защитена. Освен всичко останало, ние притежаваме SSL сертификат. Отпускаме кредити в размер от 100 до 5000 лева. Благодарение на тях вие успявате да запълните дупки в бюджета си или да изплувате от дълбините на финансовото блато, в което сте попаднали.

Основен стремеж на CREDIHELP

В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да сме максимално гъвкави и адаптивни, така че да успяваме да отговорим на търсенията и нуждите на потребителите. Не е никак случаен фактът, че сме единствени сред множеството компании в тази сфера, осигуряващи на кредитоискателите няколко начина за кандидатстване – онлайн, чрез посещение в дома, по телефона, на място в офис.

В рамките на няколко минути, вашата кандидатура се разглежда от наш служител и съвсем скоро ще получите отговор дали заявката ви е одобрена или отхвърлена. Можете да отправите запитванията си, в случай че имате такива, на които ще ви бъде отговорено максимално подробно и изчерпателно.

Запомнете, че ние не сме финансови консултанти и това, че сме насреща да съдействаме съвсем не значи, че сме в състояние да ви консултираме, относно продукта, от който възнамерявате да се възползвате. Вярваме, че нашите клиенти са достатъчно разумни и сами могат да преценят текущото си финансово положение, с оглед бъдещи постъпления. Теглете кредити единствено тогава, когато сте напълно убедени, че ще можете да ги обслужвате навреме.

Основна мисия

Ние вярваме в качествата на всеки един от служителите, които са част от огромното ни семейство. Именно това ни подтиква да се развиваме още повече и да вървим стремглаво напред и нагоре. Освен това, предлагаме на своите служители да сбъднат не малка част от мечтите си, свързани с професионалното развитие.

Те, на свой ред, ни се отблагодаряват като улесняват в максимална степен клиентите. В наше лице ще откриете перфектната възможност не само за решаването на възникнал проблем, но и достигане на поставена цел. В случай, че не сте запознати с политиката, условията и предлаганите услуги и продукти, то можете да потърсите отзиви, оценки и мнения, които в голям процент са положителни.

Основна визия

Поставихме началото като една от малките компании в страната. Днес смело можем да отбележим, че сме се превърнали в основен лидер на пазара на небанковите дружества. Стремежът да създаваме още по-улеснени условия за кандидатстване, гъвкавост и прозрачност, не стихва. Избирайки нас, вие избирате краткия и правилен път до достигане на целта.

Мнения от клиенти на CrediHelp

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Нели on CrediHelp
Лесно придобиване на кредита

Доволна съм, че тук съм кандидатствала за заем, защото много лесно взех парите. Консултантът всичко подробно ми обясни, не видях недостатъци. Може би само лихвити могат да бъдат по-малки. Но все пак съм благодарна, че всичко така добре стана, парите много ми подпомогнаха.