CrediBul Отзиви

Рег. номер
BGR00054
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. Джеймс Баучер 76 А, ет.партер, Лозенец, София, 1407
Телефон:
0700 12 207
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 17.00 ч.

Кредибул ЕАД е на пазара за финансови небанкови услуги от близо седем години. Успехът на компанията е резултат от професионализма на служителите, както и самата политика. До клиента достигат единствено атрактивни финансови продукти, от които е почти невъзможно да не се възползва. Заемите се предлагат на физически лица, които биват в съответствие със Закона за потребителски кредити. Съществуват ясни граници, които в никакъв случай не си позволяваме да прескачаме. Това значи, че можете да се превърнете в част от огромното ни семейство, което не престава да расте. За целта е нужно да сте пълнолетен гражданин на Република България.

Какво не знаем за CREDIBUL?

Дейността на дружеството бива регламентирана от Българска Народна Банка, явяваща се като надзорен орган. Неотдавна, през 2013 година, компанията се захваща с трудната мисия, а именно извършване на реорганизация на потребителското си финансиране. Една от целите на екипа е да се фокусира върху ограничена клиентска база, на която да може да предлага максимално високо качество на услугите си.

Повечето от вас едва ли са чували, но Пейнетикс АД е старото наименование на Кредибул ЕАД. Тя се появява на пазара през далечната 2005 година и от него момент нататък успява да изгради име и репутация, които и до днес са увенчани с все същия престиж.

Интересни факти за CREDIBUL

Кандидатстването тук се извършва бързо, лесно и удобно. Дори не се налага да напускате уюта и комфорта на дома си, за да се превърнете в собственик на свежи пари, спомагащи за запълването на дупка в бюджета ви. Грижим се за опазването на околната среда, като не позволяваме пилеенето на куп хартия, която може да бъде спестена. Затова се фокусираме върху онлайн кандидатстването.

Запомнете, че служителите ни са в готовност да отговорят на всяко ваше запитване, но това съвсем не значи, че сме финансови консултанти. Вярваме, че всеки пълнолетен гражданин е в състояние сам да реши от каква сума се нуждае и в какъв етап от живота си да се възползва от продуктите, предлагани от кредитните дружества. В случай, че сами не можете да вземете решение, то съветваме да не избързвате. Тук може да разгледате отзиви, мнения и препоръки от клиенти възползвали се от компанията. Мислете трезво и разумно, така че да не се окаже накрая, че сте неспособни да обслужвате заема, който сте изтеглили.

Преди подписването на договора, независимо дали това се осъществява на място в някой от нашите офиси, или чрез електронния ви подпис, то разполагате с достатъчно време, за да прочетете внимателно условията по него. Той се изготвя съобразно изискванията на Закона за потребителския кредит. Изберете краткия път за изплуване от дълбините на финансовото блато.

Мнения от клиенти на CrediBul

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews