Кредибъл АД

Рег. номер
BGR00012
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Будапеща 13, ет.1, София, 1000
Телефон:
0888 758 965, 02 944 64 60
Работно време :
09:00 - 18:00

Кои са клиентите на Кредибъл АД

Клиенти на фирмата могат да бъдат както физически, така и юридически лица, като съответно за двете групи потребители условията и изискванията се различават в известна степен. Общото е, че и за двете групи потребители тегленето на заем е сравнително лесна задача, която не покриването на кой знае какви критерии.

Какво предлага

Компанията предлага няколко различни вида кредити, като съответно най-голямо внимание заслужават два конкретни вида - ипотечните заеми и тези, които се теглят с цел наличие на оборотни средства от бизнеса. Те се отпускат при различни условия, но винаги се спазва конкурентна лихва и разумни срокове.

Заемите за оборотни средства

С цел наличие на оборотни средства се теглят суми, които могат да достигнат до максимум 20 000 лева. Разбира се, това е горна граница, което не означава, че трябва да се изтегли максималното възможно, нито пък, че кандидатът ще бъде одобрен за максималния размер.

По отношение на сроковете може да се каже, че тук максимумът е 7 години. Съответно, потребителите сами решават дали да се възползват от максимално разрешеното или желаят да погасят задълженията си в по-кратни срокове.

Ипотечните кредити

Заемите по ипотечните програми са доста конкурентни на онези, които се предлагат от страна на банките. Предлагат се много атрактивни условия, които могат доста успешно да се конкурират последните, при това, одобрението може да се достигне много по-лесно и с много по-малки усилия.

Съответно, тук се предлагат кредити за срок от 15 години, което е огромен период на фона на други не-банкови институции. Максималната сума, от своя страна, може да достигне до 100 000 лева.

Лихвените проценти

Малко са компаниите, които са толкова отворени и говорят толкова открито за лихвите, колкото е това при Кредибъл АД. Лихвените проценти са различни във всички случаи, но това обикновено е в границите между 10 и 15%. Съответно, съществува известна разлика в резултат на това дали сте се решили да изтеглите ипотечен или някаква форма на потребителски заем.

Къде да се свържем с фирмата и как да направим това

Седалището на Кредибъл АД се намира в град София. Офисът ще откриете на улица :Будапеща”, номер 13. Разположен на първия етаж. Там можете да се срещнете със служители на компанията всеки ден от 9 до 18 часа. На място можете да разговаряте с експерти на фирмата, които да ви дадат някои препоръки.

Ако нямате възможност да посетите офиса лично, тогава можете да се свържете със служители на компанията и по телефона. Това можете да сторите на номер 0888 758 965, както и на стационарен номер 02 944 64 60

Мнения от клиенти на Кредибъл АД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews