Сити Финанс Груп АД

Рег. номер
BGR00363
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
кв. Южен парк, бл. 125, София, 1408
Телефон:
0887 370 995

Сити Финанс Груп е компания, която се е специализирала в сферата на бързите кредити. Тя предлага заеми на пълнолетни български граждани, които могат да докажат някакъв доход, целящ да гарантира и обезпечи в известна степен отпуснатата сума пари.

Компанията оперира под регистрационен номер BGR00363. Тя има нарастващо присъствие на пазара, като се радва на все по-изпреварващ темп на развитие. Тя действа изцяло според законите и нормативната уредба на Република България.

Каква е мисията на компанията

Мисията на Сити Финанс Груп е да предложи лесен достъп до заеми на онази част от потребителите, която по някаква причина не може или не желае да тегли банков заем. Банковото финансиране се слави със своите високи критерии, което по някакъв начин много често се оказва пречка пред желаещите да намерят решение на проблемите си.

Какво предлага

Заемите, които се отдават от Сити Финанс Груп обикновено представляват суми в по-малки размери. Те се отпускат за кратък период от време, който обикновено е до няколко седмици.

Съответно, основното им предназначение е да се посрещнат временни и най-често неочаквано възникнали финансови трудности. В повечето случаи, това са проблеми от битов характер, като твърде големи сметки и някакъв внезапно възникнал разход, за който потребителят не е бил подготвен.

Това със сигурност, обаче, не е решение на дългосрочни финансови проблеми, като по този начин единствено можете да задълбочите финансовата пропаст, в случай, че тя е дълготрайна.

Условия

Обикновено условията за отпускане на този тип заем са съвсем елементарни и лесни за покриване и при Сити Финанс Груп това не е изключение. В повечето случаи е достатъчно единствено да се докаже редовен доход, който се получава като възнаграждение от работа на редовен трудов договор.

Предимства

Бързите кредити на Сити Финанс Груп имат редица предимства. Започва се с това, че получавате одобрение в рамките на няколко минути след като сте кандидатствали. Това несъмнено е голям плюс, защото ви дава яснота за съвсем кратко време, като така можете да планирате следващата си стъпка, знаейки със сигурност дали ще получите парите или не. Освен това, лихвите са наистина доста прилични, особено като се имат предвид занижените критерии за одобрение.

Как и къде можем да се свържем с фирмата

Сити Финанс Груп е със седалище в град София. Главният офис ще откриете в жилищен квартал “Южен парк”, блок 125. Ако имате въпроси, които желаете да зададете, но нямате все пак възможност да посетите лично офиса на компанията, тогава можете да позвъните на телефон 0887 370 995. Там ще се свържете с експерти от финансовото дружество, които ще отговорят подробно на всички въпроси, които ви интересуват.

Мнения от клиенти на Сити Финанс Груп

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews