СИТИ КОРЕКТ КРЕДИТ

Рег. номер
BGR00296
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Иван Вазов 3, Харманли, 6450
Телефон:

Регистрирана под номер BGR00296, Сити Корект кредит е компания за бързи кредити, която заема приличен дял в един от най-динамично развиващите се сектори в страната. Компанията е специализирана не само в отпускането на бързи заеми, но има и значителен опит в областта на ипотечното кредитиране.

Защо да изберем тях

Изборът на тази фирма гарантира коректно отношение и висока скорост на обслужването, съчетани с качество, надеждност и експертен подход към потребителите.

Това е основата, върху която можете да изградите чудесни отношения с кредитната компания и да създадете партньорство, базирано на взаимно доверие и общ интерес. Колкото и да ви звучи нетрадиционно, не забравяйте, че все пак фирмата също има интерес от това вашето сътрудничество да върви възможно най-гладко и леко.

Каква е мисията

Мисията на Сити Корект Кредит е да предложи алтернатива на банковото кредитиране на своите клиенти. В случая, с банките няма никакъв проблем, но все пак, всеки знае, че техните критерии за отпускане на заем са малко по-завишени и това рефлектира на по-малкия брой отпуснати заеми. Компанията осъзнава този факт, като се стреми да покрие именно този сегмент от потребителите, които нямат шанс да получат одобрение от банковите институции.

Какво предлага

Сити Корект Кредит оперира основно в градовете Гълъбово, Свиленград, Симеоновград и Любимец. Макар и с ясно изразено локално влияние, компанията има доста голям сегмент от пазара на споменатите по-горе градове.

Услугата която компанията предлага е доста характерна за този тип заеми. Отпускат се предимно малки суми, а финансирането е краткосрочно. Обикновено, изключение правят единствено ипотечните заеми, при които се отпускат големи суми и за по-голям период от време.

Какви са условията

Както е и при повечето други фирми в този бранш, условията са като кандидатстващ за заем, вие да сте пълнолетни и да можете да гарантирате по някакъв начин за своята платежоспособност. Това означава, че е желателно да имате постоянен трудов договор, а ако не, тогава ще трябва да можете да обезпечите своето задължение по някакъв друг начин, например с рента, наем, доход от фирма и други.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Седалището на компанията е в град Харманли, като офисът ще откриете на улица “Иван Вазов”, номер 3. Ако нямате време или възможност да отидете до там, можете да се свържете със служителите на фирмата и по телефона. Не забравяйте, че можете да попитате за всичко, което ви вълнува, като това е важна част от начина на работа.

Мнения от клиенти на СИТИ КОРЕКТ КРЕДИТ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews