Сити Кеш Отзиви

Рег. номер
BGR00316
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(3 reviews)
Адрес:
ул. Славянска 29, ет.7, София, 1000
Телефон:
0700 46 000
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

От 2013 година насам на територията на страната ни отваря врати една от най-коректните банкови институции, известни под наименованието Сити Кеш ООД. Тя поставя началото на своята дейност с една основна цел, а именно да окаже социално подпомагане на хора, които са изпаднали в затруднено положение и да подобри завидно стандарта им на живот. Разбира се, важно е обаче да правите разлика между временно и перманентно разрешаване на проблема.

Сити Кеш ООД е коректна и лоялна фирма за микрокредитиране, но както всички останали, тя единствено би могла да бъде временно разрешаване на съществуващ проблем, свързан с недостиг на финанси. Затова , когато решите да теглите заем, то преди всичко останало, огледайте цялостно ситуацията и се убедете, че ще можете да спазите сроковете за неговото погасяване. Коректността е едно от нещата, на които компанията залага.

Как компанията печели положителното мнение на партньори и добрите отзиви на клиенти?

Само за една година компанията успява да предложи финансовите си продукти в повече от 30 града. Това, на практика, се явява като истински феномен, тъй като много малко дружества от този бранш успяват да завоюват позиции за такъв отрицателен период от време. Освен това продуктите на небанковото дружество са модерни и съобразени изцяло с предпочитанията и потребностите на съвременния гражданин, нуждаещ се от финансово подпомагане, тогава, когато всички останали с му обърнали гръб.

За фирмата е от ключова важност да предлага гъвкаво и компетентно обслужване. Неслучайно всички членове са специално обучени, така че да могат във всеки един момент да ви съдействат за разрешаването на най-сложните казуси. Разнообразното портфолио от продукти е един от основните бонуси, които ви предлагаме. Съобразяваме се максимално със социалния статут на клиента и се стремим към това да му предложим индивидуално решение, подхождайки, спрямо личния му проблем.

Сити Кеш ООД непрестанно се стреми към подобряване нивото на услугите и това им дава увереност, че скоро ще успеят да спечелят доверието на още повече хора, населяващи цялата страна. Това са само част от причините, клиентите и партньорите да дават за фирмата своите положителни отзиви и оценки. Едва ли някой би имал негативно мнение за компания, стремяща се единствено към това да оказва помощ на онзи, потънал във финансовото блато.

Благодарение на продуктите на компанията, клиентите имат възможността да реализират не малко от своите мечти, свързани с пътуване, покупка или друго. Прозрачността заляга в основата на политиката на компанията. Винаги предлагаме прозрачни условия, свързани с финансовите ни продукти. Бъдете сигурни, че няма да се сблъскате със скрити такси и допълнителни лихви. Сити Кеш ООД е над тези неща и по никакъв начин не би поставила под съмнение коректността и лоялността.

Можете да прочетете отзиви и мнения за компанията, след като посетите сайта. Избирайки Сити Кеш ООД, вие правите избор, за който несъмнено не ще съжалявате.

Мнения от клиенти на Сити Кеш

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 3 reviews
by Аршак Холасян on Сити Кеш
коректни!!!

Доволен съм от обслужването. много лесно се кандидатства и ме одобриха бързо. вече си върнах заема, но ако пак ми трябат пари бих се възползвал отново.

by Maria on Сити Кеш
Oplakvane

Vaj klient sam, shte pogasq zaema si i poveche se nqdqvam da ne opiram do vashite uslugi, izklu4itelno sam nedovolna ot kolejkite vi v ofis Razlog, zashtoto ne si varshat rabotata, a samo tyrsqt smetka na horata,kyde sa im parite i koga gi polu4avat, mislq che vnasqm dostata4no v tozi kredit, nqkakvi si da mi tarsqt smetka,koga polu4avam zaplata, kolko mi e i kyde otiva, mislq che ne e tqhna rabota, iskam da pozdrave konslultanitite vi, koito obslujvat po po telefona. Blagodarya.

by Десислава on Сити Кеш
Оплакване

Ако можех да дам 0 * щях! Не съм клиент на CityCash няма и да бъда! Преди 2 седмици получих СМС съобщение, че дължа пари на въпросната институция. Даже не ги бях чувала! Съответно се обадих на посочения от тях телефон, за да ги уведомя, че не съм въпросната Галина Ангелова от Севлиево. В крайна сметка измамници колкото искаш! Случва се! Та, помолих ги най-учтиво да изтрият телефонния ми номер от тяхната система и оператора ме уведоми, че ще го премахнат. За съжаление получих още няколко обаждания по същия повод от различни оператори, които дори на моменти отказаха да ми кажат от коя институция се обаждат като разбраха , че не съм Галина Ангелова. След като се оплаках и на фейсбук страницата им и отново настоявах да изтрият телефонния ми номер от системата, ми се обади оператор и този път търсеше КРЕМЕНА Атанасова, защото такава информация му била предадена. Просто нямам думи вече. Ще кажа само едно - ако сте измамник, явно е добра идея да окрадете средства от CityCash, защото очевидно те дават средства безвъзвратно на всеки, без дори да проверят телефонния му номер!