CashBox

Рег. номер
BGR00172
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(3 reviews)
Адрес:
ул. Св. Седмочисленици 9, ет. 4., Лозенец, София, 1421
Телефон:
0700 111 18
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

За онези от вас, които не знаят, то CashBox е търговска марка на "Зи-Метрикс" АД. Дружеството е вписано в регистъра на финансовите институции към Българската народна банка. Екипът на Cashbox се състои от млади, динамични и амбициозни служители, стремящи се към това да улеснят потребителите, предоставяйки им бърз, лесен и модерен начин за усвояване на средства в рамките на броени минути, без дори да се налага да напускат уюта и комфорта на дома си.

Лоялното и открито отношение, както и липсата на всякакви скрити такси, лихви и условия превръща компанията в една от най-предпочитаните на територията на страната. В случай, че до този момент не ви се е налагало да се сблъсквате с информация за самата нея, то гарантирано ще попаднете единствено на положителни отзиви, мнения и оценки от потребителите.

Интересна информация за CASHBOX

Фирмата се е посветила на това максимално да улесни гражданите, предлагайки им бързо скоростен начин за временно разрешаване на появил се финансов проблем. Служителите са в готовност да отговорят на вашите запитвания през цялата работна седмица, без това да включва събота и неделя. Запитвания, извършени през почивните дни, ще бъдат обработени през първия работен ден от новата седмица. Избирайки това кредитно дружество, то със сигурност ще спестите нерви и време, които днес се оказват безкрайно ценни за модерния гражданин.

За разлика от много конкуренти, то CASHBOX не е финансов консултант. Компанията счита, че всеки пълнолетен гражданин е в състояние сам да вземе решение за това от каква сума се нуждае в дадения момент и какъв период на погасяване отговаря на неговото положение, нужди и потребности. В случай, че това е въпрос, на който не можете сами да си отговорите, то съветваме потребителите да не пристъпват към възползване от финансовите продукти на дружеството.

Предвид факта, че живеем в изключително развит и модерен свят, ние предлагаме няколко начина за погасяване на задълженията ви, като сред тях със сигурност не е включено посещаване на домовете и събиране на дълговете. Бихте могли да се възползвате от електронно банкиране, банков превод, CashTerminal, Epay или EasyPay.

Грижим се пълноценно за опазване на природата, пестейки не малко количество хартия. За ваше и наше улеснение документацията е в максимална степен електронна.

В случай, че погасявам дължимото на време, то при следващо теглене на заем ние ще те изненадаме с по-изгодни условия от стандартите. Обратното е, ако закъсняваш вноските и принадлежиш към некоректните платци.

CashBox има една основна цел и тя се състои в това да превърне всеки финансов продукт, който предлага, в достъпен за масовия потребител. Така всички да могат да се възползват от услугите на дружеството. Избирайки компанията, то безспорно успявате да спестите ценно време и нерви.

Мнения от клиенти на CashBox

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 3 reviews
by Стефана Дечева on CashBox
Супер са

Винаги когато имам нужда вземам от Cash Box. Нямала съм ядове и винаги са били коректни, но и аз съм била коректна с тях.

by Julia Peneva on CashBox
Отлични!

Изключително коректни.

by Петър Миланов on CashBox
Благодаря :)

Надеждна компания за бързи кредити до 1000 лева без скрити такси. Кандидатствах за бърз кредит онлайн от CashBox и се възползвах от изгодна лятна промоция с по-ниски месечни вноски по кредита :)