Кеш Кредит Отзиви

Рег. номер
BGR00310
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(2 reviews)
Адрес:
Цариградско шосе 115 Г, Бизнес център „Мегапарк“, сграда C, ет. 15, София, 1784
Телефон:
0800 200 88

Кеш Кредит е една от най-динамично развиващите се небанкови институции, които са регистрирани в БНБ и е администратор на лични данни. Компанията е в готовност да предостави на пълнолетните граждани микрокредити, благодарение на които да се справят временно с появил се финансов проблем. Те я в партньорство с няколко мобилни оператора, като Мтел, част от Телеком Аустрия (Telekom Austria Group).

Информация за дейността на компанията и какви са нейните приоритети

Високотехнологичната небанкова институция успява да се превърне в един от основните лидери на пазара, благодарение на това, че тя предлага изгодни, модерни и съобразени изцяло с ритъма на съвременния гражданин, продукти и услуги. Можете да се възползвате от светкавичните микрокредити, които са в размер от 100 до 2000 лева. Одобрението се получава в рамките на 6 минути. За целта ви е необходима лична карта.

Ако имате някакви съмнения или колебания, относно легитимността на компанията, то бихте могли сами да направите справка в сайта на Българска Народна Банка и да се уверите в казаното от нас. Що се отнася до процедурата за кандидатстване, то тя не би пропиляла ценно за вас време.

Начините за кандидатстване за кредит са няколко, с цел още по-голямо улеснение за съвременния гражданин – онлайн, SMS, чрез Viber или на място в някой от офисите, принадлежащи на компанията. Техният брой надвишава 70. Разпръснати са на територията на цялата страна, така че да доставят максимално удобство на кандидатстващите. Можете да ги посетите, в случай че желаете да ви бъде отговорено на поредица от запитвания, а не бихте искали разговорът да бъде осъществен по телефона.

CashCredit в международен мащаб

Освен в България, дружеството се развива успешно и в много други страни като Африка, Европа, Азия и Близкия Изток. Онова, което отличава Кеш Кредит от останалите фирми за микрокредитиране е това, че тя спазва иновативен модел на работа, което на практика се явява едно от основните й предимства.

Автоматизираният процес позволява профила на всеки кандидатстващ да бъде разгледан обстойно и по най-бързия начин, така че той да получи отговор на запитването си не по-късно след шестата минута. Представете си колко уникално е това да знаеш, че проблемът ти може да се разреши в рамките на няколко минути.

Можете да бъдете сигурни, че компанията не престава да се развива, независимо това, че е един от водещите лидери в отпускането на бързи заеми. Тя се занимава активно с разработването на продукти, непознати до момента.

Основната цел се състои в това да предостави на потребителите най-доброто и в точния момент. Отзивите, които можете да прочетете за дейността, обслужването и цялостната й политика, със сигурност ще ви помогнат да направите правилния избор за вас.

Мнения от клиенти на Кеш Кредит

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 2 reviews
by Ismail Shamalov on Кеш Кредит
byrzo i izgodno

Kogato trqbwa speshno da plashtam nesho vinagi teglq pari ot kesh kredit.

by Пламен Николов on Кеш Кредит
Изрядни условия???

Майка ми е клиент на Cash Credit. Има кредит от 200лв за 3 месеца, който кредит до момента е изряден. Днес кандидатства за нов кредит и не знам защо е отхвърлена. Питам - хората, които си плащат редовно, не са ли с предимство?