КЕШ КРЕДИТ МОБАЙЛ

Рег. номер
BGR00310
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(4 reviews)
Адрес:
Захарна фабрика, ул. Кукуш 7, бизнес център Електрон, София, 1309
Телефон:
0889 550 545

Кеш Кредит Мобайл е не-банкова финансова институция, която предлага бързи заеми срещу опростени и занижени условия. Компанията покрива дял от потребители, който обикновено трудно получава одобрение за финансиране. Компанията оперира под регистрационен номер BGR00310 и работи изцяло според правилата и законите в Република България.

Каква е мисията

Мисията на фирмата е да предложи помощ на онези хора, които по някаква причина срещат отказ от банково финансиране, а в същото време спешно се нуждаят от средства. Това обхваща един не много малък сегмент от потребители, които често стават редовни клиенти на компанията.

Кои са потребителите

Потребителите са хора с ниски до средни доходи, които спешно се нуждаят от пари на момента. Този продукт не е създаден за онази част от гражданите, които имат дългосрочни финансови затруднения, а по-скоро за решаване на моментно възникнали проблеми с временен характер.

Защо да изберем тях

Има няколко причини, които са достатъчно основателни за да привличат хиляди потребители всеки ден към офисите на компанията. Макар, че всеки клиент има различни критерии за качество, следните предимства се оказват решаващи във вземането на решение.

  1. Бързина - това е изключително важно, защото обикновено хората нямат много време за губене, особено когато са в затруднено положение. Кеш Кредит Мобайл осъзнава това и отпуска заеми след одобрение, което идва в рамките на 6 минути.
  2. Разнообразие - фирмата разполага с наистина много голямо разнообразие от продукти, като се предлагат заеми от 100 до 2000 лева. Това е доста сериозно предимство, защото при редица компании от тази сфера се набляга на заеми от 200 до 400 лева, при което искане на по-голяма или по-малка сума често може да срещне отказ.
  3. Гаранции - компанията предлага от така наречените “кредити срещу лична карта”, при което одобрението е почти гарантиране. Разбира се, това важи единствено при условие, че не сте имали проблеми със същата компания в миналото.

Къде да ги намерим

Кеш Кредит Мобайл може да се похвали с това, че разполага с доста обхватна мрежа от офиси, която покрива голяма част от територията на България. На практика, представителства на фирмата бихте могли да откриете в почти всеки по-голям град в страната.

Централата и главният офис на компанията са базирани в град София. Можете да ги откриете в жилищен квартал “Захарна фабрика”, като мястото, на което се помещават е бизнесцентърът на улица “Кукуш”, номер 7.

Ако желаете да се свържете с експерти от компанията и да се поинтересувате от условия и правила на финансиране, можете да направите това на телефон 0889 550 545.

Мнения от клиенти на КЕШ КРЕДИТ МОБАЙЛ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 4 reviews
byrzo i lesno

Kandidatstvaneto stava byrzo i lesno. Veche 2 pati vzemam pari ot Kesh kredit i sam dowolna.

by Мая Иванова on КЕШ КРЕДИТ МОБАЙЛ
не стават

Не съм доволна и не препоръчвам на никой. Изключително бавно и мудно общуване и накрая отказ, без никакви обяснения.

нелюбезни служители, но иначе става

Не много любезни служители. Като изключим това бързо ми отпуснаха заем и всичко е коректно от тяхна страна.

by Яница Шаркова on КЕШ КРЕДИТ МОБАЙЛ
korektni i izgodni

Преди време теглих не голяма сума, все още я връщам. Нямам забележки и за момента съм по-скоро доволна от услугата и кредита. Обясниха ми много коректно какво подписвам, колко пари ще върна и като цяло мога да препоръчам на всички.