Кеш Адванс България ЕООД

Рег. номер
BGR00383
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Любляна № 34, партер, кв. Овча купел, София, 1618
Телефон:
02 9 030 101

Кеш Адванс България е компания, която оперира в областта на бързото кредитиране. Тя се радва на нарастваща популярност сред потребителите, които са предимно жители на столицата, но също така и хора от всички други краища на страната. Фирмата предлага заеми при облекчени условия, с което се превръща в лидер в областта. Непрестанно нараства броя на онези потребители, които се завръщат повторно след като веднъж вече са се възползвали от услугите на фирмата.

Какъв е техният продукт

Кеш Адванс България предлага на своите клиенти бърз кредит, с който те могат да посрещат различни по характер финансови смущения в ежедневието. Високи битови сметки, неочаквани стоматологични проблеми, повреда в автомобила, проблем с ВиК инсталацията - всичко това изисква незабавно решение и струва пари. Бързият заем на компанията е създаден именно за да ви помогне в решаването на този тип проблеми.

Към кого е насочен

Този продукт е насочен предимно към физически лица, като основно се ползва от потребители с ниски до средни доходи. Размерите на заема са най-често в рамките на минималната работна залата. Използващите този тип финансиране са предимно работещи пълнолетни лица на постоянен договор и на възраст над 18 години.

Какви са условията по него

Обикновено бързите кредити са малки по размер суми, които се отпускат за срок от няколко дни до няколко седмици. Цената на заема е лихвеният процент. Изискванията, както вече споменахме, са изключително опростени и се изчерпват с постоянен трудов договор, както и навършено пълнолетие от страна на кандидатстващия.

Какви са неговите предимства

Бързите кредити на кеш Адванс България са с много предимства, като основното е това, че сумата се превежда изключително бързо и при покриване на елементарни условия. Бюрокрация на практика почти напълно липсва, а сумата по лихвения процент е в съвсем разумни граници. Това прави този продукт лесен за получаване, но също така и много лесен за погасяване, което е не по-малко важно от гледна точка на потребителите.

Къде да ги намерим и как да се свържем с фирмата

Фирмата е със седалище в град София. Намира се в квартал “Овча купел”, като офисът може да бъде открит на улица “Любляна”, номер 34. Разположен е на партерния етаж. Тук на място е най-добрият начин да получите информацията, която ви интересува.

Ако нямате възможност да посетите лично мястото, подробна информация можете да получите и по телефона. Това би могло да стане с обаждане на номер 02 9 030 101, където ще имате възможност да се консултирате с експерти от фирмата.

Мнения от клиенти на Кеш Адванс България

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews