КАР ЛИЗИНГ КЪМПАНИ

Рег. номер
BGR00102
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
Ралевица 92, eт. 2, Манастирски ливади-запад, София, 1680
Телефон:
02 983 67 56

Кар Лизинг Къмпани е доста популярно име на пазара за автомобили в България. Нараства броя на хората, които ежедневно се възползват от възможността да закупят превозно средство на изплащане, като името на компанията постоянно набира популярност и става все по-търсено от потребителите. Цени, обслужване, бързина - това са само малка част от предимствата, с които фирмата създава мрежа от лоялни клиенти.

Защо на лизинг

Лизингът предлага на потребителя да закупи автомобил още сега, дори и ако не може да си позволи този лукс на момента. Освен това, позволява на хората да закупят по-скъп автомобил, отколкото могат да си позволят в настоящия момент. Това е начин да се избегне голяма част от тежестта на една покупка от толкова голям мащаб.

Какво предлага

Компанията предлага възможност за закупуване на автомобил на лизинг, като услугата се предлага за голям спектър от превозно средства, без значение от марката, модела, габаритите и цената. Това е лесен начин за закупуване на автомобил за лични или фирмени нужди, което ще ви позволи да получите висока мобилност, бързина и удобство още тук и сега.

Защо да изберем тях

Основната причина да се спрете на Кар Лизинг Къмпани е тази, че фирмата работи при изключително изгодни условия. Можете да разчитате на бързина, липса на бюрокрация, прозрачност при работа и възможност за експертна консултация. Предлагат се гъвкави планове за погасяване на лизинга.

Кои са клиентите

Клиенти на компанията са както физически, така и юридически лица от цялата страна. От нейните услуги се възползват граждани с ниски, средни и високи доходи, които желаят да закупят автомобил на изплащане, но също така и фирми, за които фирменият автомобил е от голямо значение и може да се окаже решаващ в среда на висока конкуренция.

Какви са условията

Условията за закупуване на автомобил на лизинг са доста елементарни.Основно се изисква доказване на редовен доход, защото това е гаранцията, че ще можете да посрещате своите вноски, без да изпитвате затруднения с тяхното погасяване.

Къде да ги открием и как да се свържем с тях

Компанията е със седалище в град София. Главният офис можете да откриете в жилищен квартал “Манастирски ливади”, на улица “Ралевица”, номер 92, етаж 2. При невъзможност да посетите мястото, можете да се свържете със служители на компанията и по телефона. Това бихте могли да направите на номер 02 983 67 56, където ще можете да се запознаете с всички правила и изисквания за ползване на лизинг от Кар Лизинг Къмпани.

Мнения от клиенти на КАР ЛИЗИНГ КЪМПАНИ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews