Бърз Кредит ЕООД Отзиви

Рег. номер
BGR00226
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
ул. Преслав 82, Ямбол, 8600
Телефон:
0889 010 202
Работно време :
Пон. – Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Бърз Кредит ЕООД има за цел да улесни максимално достъпа на гражданите до бързо финансиране в случай на нужда. Това дава по-голям избор на широката маса от хора, като в допълнение, това помага и на фирмата да увеличи своя обсег на действие.

Каква е мисията

Целта на компанията е да подобри информираността на българските граждани по отношение на финансирането, да ги запознае с начина, по който кредитните компании и банките работят. Основна задача е да се постигне по-добро познаване на пазара за бързи заеми, като така лесно потребителите ще могат да установят от какво точно се нуждаят.

Кои са потребителите

Потребителите са основно хора с ниски до средни доходи. В по-голямата си част, това са работещи на постоянен трудов договор, които имат нужда от финансиране за посрещане на битови разходи и малки до средни финансови смущения. Работи с почти изцяло с физически, но в по-редки случаи се обслужват и юридически лица, които търсят заем за посрещане на дребни нужди.

Какви са условията

Условията за финансиране са лесни за покриване. Кандидатстващите трябва да са пълнолетни лица, като освен това е важно да са на постоянна работа. Именно това е гаранцията, че кредитната компания ще може да получи обратно своите пари. Друго условие е да не сте имали проблеми с погасяването на предишен заем към тази фирма. Като цяло, обаче, вашето кредитно минало не е от толкова голямо значение, колкото е при банковото кредитиране.

Предимства

Голямо преимущество при работата с Бърз Кредит ЕООД е липсата на бюрокрация. Компанията е наистина изключително модерна в това отношение, като за получаването на заем далеч не е необходимо да се попълват и подписват цяла планина от документи. Одобрението пристига до няколко минути, а след още няколко вече имате средствата по сметка във вашата банка.

Какви са сроковете

Сроковете за погасяване са сравнително кратки. Този тип потребителски дребни заеми обикновено трябва да се изплатят в рамките на няколко седмици. Това ги прави в известен смисъл неподходящо решение за дългосрочни финансови затруднения. Ако имате финансови проблеми, които да съществуват вече дълъг период от време, подобен заем може единствено да ви затрудни с посрещането на разходите.

Къде да ги намерим и как да се свържем с тях

Седалището на Бърз Кредит ЕООД е в град Ямбол. Офисът ще намерите на улица “Преслав”, номер 82. Тук можете да се запознаете лично с възможностите за кредитиране, с различните кредитни продукти, както и с начините на погасяване. При невъзможност да посетите офиса, можете да се свържете със служители на компанията на телефон 0889 010 202, като там ще можете да зададете въпросите, които ви вълнуват.

Мнения от клиенти на Бърз Кредит ЕООД

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews