Бързи Кредити Отзиви

Рег. номер
BGR00036
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(1 reviews)
Адрес:
бул. Царица Йоана бл. 962, ет. 1, Люлин 9, София, 1324
Телефон:
0877 999 960
Работно време :
Пон. - Пет. 09.30 - 18.30 ч.

Една от най-развитите кредитни институции „Бързи кредити ООД“ предлага изгодни потребителски заеми на пълнолетните граждани от нашата страна. Прозрачността на условията за кандидатстване и усвояване на отпуснатите средства са привилегия, от която можете да се възползвате в моментите, в които усещате финансово затруднение или се чувствате възпрепятствани от неочаквани плащания и изненадващи сметки. Компанията се слави с отговорното отношение, спрямо своите клиенти.

Интересна информация за „Бързи кредити ООД“

Компанията работи при възможно най-стриктно спазване на европейското и национално законодателство, без да взема самостоятелни решения, способни да разклатят нейната стабилна позиция. През годините, дружеството успява да изгради не само традиция, но и принципи, които и до днес важат и се спазват с пълна сила.

На преден план са също вътрешните правила и процедури, правилата за професионално поведение в отношението с клиенти, партньори и конкуренти, разбира се.

За онези от вас, които не знаят, burzikrediti.bg е търговска марка на "Интернешънъл Саламанка Капитал"ООД. Тя се развива във финансовата сфера през далечната 2009 година. През този период небанковата кредитна институция успява да извоюва име сред клиенти и партньори. Седалището на управлението се намира в град София.

На клиентите се предлага възможността да се възползват от два вида заеми – потребителски или ипотечни, в зависимост от това какви са техните нужди и търсения. Ако цените времето си, то значи сте попаднали на правилното място. Можете спокойно да се възползвате от финансова помощ от 500 до 2000 лева, без да се налага доказване на доход. Цялата процедура по кандидатстване протича в рамките на 10 минути, като дори не са налага да напускате уюта и комфорта на дома си.

За компанията е от ключова важност да изпълнява отговорността си към клиентите по възможно най-коректния начин, така че те никога да не изпитват разочарование от взаимоотношенията им. Благодарение на средствата, които се отпускат, то клиентът има възможността да реализира безброй планове, търпящи отлагане години наред. Целта на „Бързи кредити ООД“ е да насърчава младото поколение да гони своите мечти до край и никога да не се отказва по пътя на тяхното достигане. Условията за кредитиране са максимално добри, като никъде не ще попаднете на скрити такси за кандидатстване, лихви и прочие.

Един от основните приоритети на компанията е да повиши максимално нивото и качеството на услугите и продуктите, които биват предлагани на потребителя. В епицентъра на дружеството заляга това да предизвиква у клиента положително мнение и оценка за неговата дейност.

Избирайки да се възползвате от съдействието и помощта на „Бързи кредити ООД“, то вие поемате по правилния път, отвеждащ ви бързо и лесно до крайната цел.

Мнения от клиенти на Бързи Кредити

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 1 reviews
by Мариана Гюлева on Бързи Кредити
бягайте надалеч

Не съм доволна! След като бях платила всичко ми се обаждаха два пъти с твърдението, че все още им дължа пари. Няма да повторя!