БЪЛГАРИЯ ЛИЗИНГ

Рег. номер
BGR00194
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(0 reviews)
Адрес:
бул. България № 83А, София, 1404
Телефон:
359 2 818 97 41

България Лизинг ЕАД е лизингова компания, която предлага да закупите на изплащане недвижим имот, превозно средство, както и необходимото за вашия бизнес техническо оборудване и съоръжение. Базирана в София, днес компанията се радва на нарастващ брой потребители от цялата страна, като предлага една добра алтернатива на банковите продукти.

Какво предлага

С помощта на България Лизинг ЕАД, ще имате възможност да придобиете както нови, така и ползвани автомобили. Ще можете да снабдите своята фирма с най-модерното техническо оборудване, което да ви направи недостижими за конкуренцията, ще имате шанса да оборудвате вилата така, както я виждате във въображението си и дори да закупите нов апартамент или къща, а защо не и земеделска земя.

Какви са предимствата

Предимствата на компанията са доста, но едно от тях несъмнено ще е това, че се финансират широка гама от сделки, което доближава продукта до разнообразието, което можете да откриете в банките, но при по-опростени условия. Друго предимство са прозрачността, при която се работи, а както и лесните за спазване правила.

Какво цели

Компанията цели да предостави на своите клиенти алтернатива на банковите кредити. Освен това, важно е да бъдат и самите условия идентични с тези на банките, а не да се предложи твърде голяма лихва и кратки срокове, с които в последствие потребителите да не могат да се справят.

Кои са клиентите на компанията

Клиентите на компанията са един наистина много широк кръг от потребители, сред който всеки може да разпознае себе си. От най-дребните фирмени служители, които работят на договор и малка работна заплата, та като се стигне чак до собствениците на средно голям бизнес, всеки може да се възползва от услугите така, че да посрещне своите персонални нужди.

България Лизинг работи както с физически, така и с юридически лица, което сериозно увеличава кръга от потребители. На практика, условията позволяват на почти всеки човек да се възползва от една или друга нейна услуга, като все пак достъпът до финансиране е различен, като това зависи както от нуждите, така и от гаранциите, които могат да се дадат.

Къде да ги открием

България Лизинг е базирана в град София. Централният офис на компанията ще откриете на булевард “България” № 83А. На място в офиса на компанията ще можете да се запознаете с правилата за финансиране на вашите проекти, както и за условията, на които трябва да отговаряте.

Ако нямате възможност лично да посетите компанията, ще имате със сигурност шанс да научите всичко, което ви вълнува по телефона. Това можете да направите на номер 359 2 818 97 41, където експерти от компанията ще отговорят на всички ваши въпроси.

Мнения от клиенти на БЪЛГАРИЯ ЛИЗИНГ

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 0 reviews