БНП Париба Лични Финанси Отзиви

Рег. номер
BGR00105
Всички Заеми
ВЗ Рейтинг:
(5 reviews)
Адрес:
Бизнес парк София, сграда 14, Младост 4, София, 1766
Телефон:
0700 11 811
Работно време :
Пон. - Пет. 09.00 - 18.00 ч.

Това е една от най-големите и развили се небанкови финансови институции на територията на нашата държава. Безспорно компанията е специализирана в потребителското кредитиране. БНП Париба Лични Финанси е част от BNP Paribas – най-голямата финансова група в еврозоната.

До момента компанията се слави с отпуснати кредити в размер на 3,5 милиарда лева. Повече от половината клиенти, възползвали се веднъж от услугите на дружеството, продължават да го правят и до днес. В страната се намират приблизително 3000 търговски обекта, предлагащи услугите на компанията. Имате възможността да посетите удобен за вас офис и да се сблъскате с временно решение на финансовия си проблем. Търговските офиси са приблизително 45. Те се намират в различните краища на България, така че всеки да може да вкуси от иновативния, бърз и лесен начин за усвояване на средства в рамките на броени минути. Общият брой на служителите, посветили се на дейността си във фирмата, достига до 1000.

„БНБ ПАРИБА“ - безспорен лидер в сферата на кредитирането

Дружеството притежава най-богатото и колоритно портфолио от всички специализирани кредитни компании, намиращи се на територията на страната. Финансовите продукти са до толкова разнообразни, че е почти невъзможно да не отговорят на потребителското търсене. Някой от тях са: Кредит Класик, Кредит План, Програма Привилегия и други.

Близо 15 години дружеството успява да гради коректни и лоялни взаимоотношения както с партньорите, така и с потребителите. За директорите и основателите на компанията е повече от важно да успеят да посеят положително мнение у хората, дръзнали веднъж да се възползват от продуктите й.

В края на 2007 година БНП Париба Лични Финанси се появява в България. До него момент гражданите не са били запознати както с предлаганите от нея финансови продукти, така и с правилата и условията за кандидатстване. През 2001 година тя поставя началото на развитие на дейността си.

Партньорските й взаимоотношения са повече от коректни и стабилни. Нейни партньори са над 3 000 български и чуждестранни фирми, като в това число спадат както големи, така и малки компании.

БНП Париба Лични Финанси безспорно е един от най-отговорните кредитори, което става ясно след кратка справка, извършена от самите вас. Благодарение на липсата на скрити такси, условия и лихви, то кредитоискателят дръзва да се възползва повторно от предлагания му продукт.

Освен това процедурата на кандидатстване е възможно най-съкратена, което допълнително улеснява гражданите. Не е нужно доказване на доход, за да усвоите нужната за вас сума. Не се налага дори да напускате уюта и комфорта, в който сте се разположили. Всички продукти, предлагани от небанковото дружество, са с фиксиран лихвен процент и непроменящи се условия.

Изберете лесния и кратък път, по който да достигнете целите си!

Мнения от клиенти на БНП Париба

Напишете Вашия отзив
1
2
3
4
5
Изпрати
     
Отказ

Напишете отзив!

Average rating:  
 5 reviews
by Яница Стоянова Шаркова on БНП Париба
бързо и лесно

Преди няколко месеца ми се повреди хладилника. Нямах отделени пари и се наложи да мисля за някакъв бърз кредит. Кандидатствах направо през магазина, от където си бях избрала хладилника. Като цяло продедурата е лесна и дори ми пратиха договора с куриер. Всеки месец ми пращат смс за да ми напомнят за вноската. за момента нямам забележки и ако ми се наложи пак ще се обърна към тях.

Vnimavaite

Vnimavaite s Pariba probutvat i drugi uslugi s dogovorite za barzi krediti

by Иван Желязков on БНП Париба
Would recommend

Good service

by Jordan Borisov on БНП Париба
Най-добрите!

Най-добрата и качествена фирма за кредитиране.

by Todor Georgiev on БНП Париба
Не си заслужава

Вземат прекалено много лични данни, преди да излязат със становище за кредита. Предлагат в сайтa една оферта, после ти предлагат коренно различна (по-скъпа, естествено) на база "персонални данни", възможно е да се пазариш и да ти направят по-добра!